35TL Oyun Önerisi

Theotown adında pixel görünümlü güzel bir şehir inşa etme simulasyonu var. Cities Skylines kadar detaylı olmasa da bu konuda SimCity'i rahatça sollar. İstersen oyunu denemek için önce mobil versiyonunu indir, mobilde ücret gerektiren her detay Steam versiyonunda doğal olarak ücretsiz. Steam'deki oyun incelemem aşağıdaki gibidir:

İlk olarak Android telefonda, ardından burada oynadığım muazzam ve bir o kadar detaylı bir şehir inşa etme, yönetme oyunudur. Oyunu şu anda en popüler şehir inşaat ve yönetim oyunu olan Cities Skylines'ın pixel versiyonu olarak nitelendirirsem yanılmayacağımı düşünüyorum. Gerçekten bir şans vermenizi öneririm, para konusunda sıkıntı yaşıyorsanız eğer telefonunuza ücretsiz olarak indirerek oynayıp deneyebilirsiniz. Orada gördüğünüz bazı ücretli ürünlerin veya seçeneklerin hepsine PC versiyonunda ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz. Oyunu Cities Skylines'tan ayıran 2 tarafı var bana göre:
1. pixel olması.
2. DLC'lere mahrum bırakmaması.
Oyunun DLC'si yok, ki gerek de yok... Oyunun kendisinde yeterli miktarda ve çeşitte seçenek var. İsterseniz oyunun içinden oyuncuların yaptıkları modları indirip kurabilirsiniz, çoğu oyunda olduğu gibi oyuncuların hazırladığı modlar oyununuza daha fazla zevk veriyor. Modları denemenizi tavsiye ederim.

Kısacası oyuna bir şans verin, bu tür simülasyonları seviyorsanız bu oyunu beğeneceğinize dair zerre şüphem yok. 15 TL'ye alabileceğiniz en iyi oyunlarda ilk 10'a gireceğini düşünüyorum. Bu tür oyunlar kategorisinde bu oyuna puanım 8.5/10 'dur... İyi eğlenceler :)

Hocam siz bu kadar uzun yazınca benim de alasım geldi 🤣 elinize sağlık.
 

Geri
Yukarı