Çözüldü 35W+10W ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

keyguardx

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4000 serisi laptop ekran kartlarında watt arttıkça FPS artmıyor biliyoruz. Siteden sizde bakabilirsiniz. Paramı etkin kullanmak için 125 veya buna yakın bir watt değerinde laptop alacağım fakat. 35W+10W diye bir şey yazıyor adaptöre baktığımda ise 120W görüyorum. Örnek olarak 2 laptop atacağım.
MSI- 1
MSI- 2

Adaptör Watt'ı ile ekran kartı Watt'ı farklı şeyler. Adaptör Watt'ı sistemin Total güç gereksinimini hatta bir tık da üzerini karşılayacak şekildedir, RTX 4000 serisinde bu tarz MSI cihazlar asla alınmaz, ekran kartı aslen 35W fakat Boost ile 45W'a çıkıyor ki bu Boost yani peak değeride sürekli olarak vermiyor, testlerde RTX 4060 45W kullanan MSI cihazları RTX 4050 140W kullanan cihazlar bile oyunlarda geçebiliyor. 120W-140W gibi ekran kartına sahip modellerde genellikle 200W üzerine adaptörler bulunuyor, MSI Thin'ya da Cyborg yerine Casper Excalibur alsanız oyun performansından çok daha memnun kalabilirsiniz 45W GPU'larda iş oldukça kötü.

Adaptör Watt'ı ile ekran kartı Watt'ı farklı şeyler. Adaptör Watt'ı sistemin Total güç gereksinimini hatta bir tık da üzerini karşılayacak şekildedir, RTX 4000 serisinde bu tarz MSI cihazlar asla alınmaz, ekran kartı aslen 35W fakat Boost ile 45W'a çıkıyor ki bu Boost yani peak değeride sürekli olarak vermiyor, testlerde RTX 4060 45W kullanan MSI cihazları RTX 4050 140W kullanan cihazlar bile oyunlarda geçebiliyor. 120W-140W gibi ekran kartına sahip modellerde genellikle 200W üzerine adaptörler bulunuyor, MSI Thin'ya da Cyborg yerine Casper Excalibur alsanız oyun performansından çok daha memnun kalabilirsiniz 45W GPU'larda iş oldukça kötü.

Dediklerinizin farkındayım. 125 W fiyat performans adına iyi fakat teknik özellikler net olmuyor. Şu an için Dell buldum 2 adet Dell1, Dell2 ikisi de 140W.

Benchmark testinde göremedim o yüzden. Bilgilendim teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı