35x50 kara kalem Portre Çalışması

Fotoğraftan kağıda gölgeler harika. Bebek olduğu için poğaça gibi yüzü var tabi gölgeleyecek nokta yok çok şirin geldi. Yerim bunu ben.

Kulak ve giysi detayları azaltılabilir görsel estetiği destekleme açısından, yüz temiz ya.
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Tabii ki bebek olunca yüze çok dokunamıyorsun temiz olmak zorunda bebekliği vurgulamak için. Kulak biraz daha azaltılabilir dediğiniz gibi ayrıca kıyafeti bilerek işledim çünkü tam takır bir resim olmasını istedim. Üzerinde uğraşılmış olduğunu göstermek içinde bir yol tabi. :) Yoksa biraz daha detayları azaltıp odak noktasını yüze çekmeyi bende düşündüm. :)

Çok tatlı ve emek verilmiş bir çalışma olmuş 😍.
Çok teşekkür ederim. :)
 
Bu konuyu görünce burnuma, resim dersinde ki pastel boya kokusu geldi :D
Aşırı beğendiim resminizi bu arada başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim. :)

Ben şahsen böyle bir şey için para veririm. Bu şekilde gelir elde edebilirsiniz.
Tabii ki yaptırmak isteyen çok kişi oluyor ancak ben çok fazla bu konuya yaklaşmıyorum. İnsanların "bir kaç kalem ve bir kağıda çiziyorsun söylediğin fiyat çok fazla zaten maliyetin yok" söylemlerinden bıktığım için bu olaya ara verdim. Bu çok düşüncesizde bir yorum ve canımı sıkıyor. Bende bazı kişilere cevap olarak çizdiğim resime değil 10 senelik emeğime para ödüyorsun diyorum. İnsanlar sanki bir anda bu işi öğrenmişim gibi geçmiş yıllardaki harcamalarımı ve emeklerimi görmezden geliyor. O yüzden uzaklaştım. Bu çalışmada da yeğenimi çizdim üçüncü bir kişi ile uğraşmadan. :)
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı