Tesekkur ederim ama vatan kazik diyorlar bide urunler sorunlu geliyormuş dogru mu buAMD R5 7500F - RTX4070 OC 12G - A620M DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX4070 OC 12G - A620M DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ben vatandan 2-3 kez pc toplamıştım hiçbir sorun yaşamadım kendi bayilerinden herhangi birine gidip topladım. Aynı şekilde arkadaşlarımın çoğu da vatandan toplamışlardı hiçbir sorun yaşamadılar.Tesekkur ederim ama vatan kazik diyorlar bide urunler sorunlu geliyormuş dogru mu bu
Herhangi begendigin bir urunu vatan biglisayara gidip elden alabiliyormuyuyum yoksa bu toplamalar sadece unternete aitmiBen vatandan 2-3 kez pc toplamıştım hiçbir sorun yaşamadım kendi bayilerinden herhangi birine gidip topladım. Aynı şekilde arkadaşlarımın çoğu da vatandan toplamışlardı hiçbir sorun yaşamadılar.
Gidip mağazadan alabiliyorsunuz hocam internete özel değil.Herhangi begendigin bir urunu vatan biglisayara gidip elden alabiliyormuyuyum yoksa bu toplamalar sadece unternete aitmi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.