36 bin TL sistem önerisi

Bütçenizi biraz daha arttırıp 4070'e çıkamaz miyiz?

Hocam bende isterim ancak maalesef bütçeyi bayağı bir aşıyor. Ama yine de varsa 38 40k bandk 4070 sistem R5 5600'lü vs idare edecek tabii ki elimden geleni yaparım ancak yine de 4060 Ti içinde bir seçenek sunarsanız sevinirim Gaming gen vb. güvenilir destek olarak sorun çıkarmayacak bir yerden.

Hocam bende isterim ancak maalesef bütçeyi bayağı bir aşıyor. Ama yine de varsa 38 40k bandk 4070 sistem R5 5600'lü vs idare edecek tabii ki elimden geleni yaparım ancak yine de 4060 Ti içinde bir seçenek sunarsanız sevinirim Gaming gen vb. güvenilir destek olarak sorun çıkarmayacak bir yerden.
İlla nvidia istiyorsanız bulmaya çalışayım sorun değil. Ama bu bütçedeki nvidia kartlarının performansı iyi değil onu anlatmaya çalışıyoruz. Ama üstüne alınma hiç sorun değil.

Şöle bi sistem topladım toplam 40664 lira fakat soğutucusu yok. Bütçe artarsa şu soğutucu ile.
Şöle 42204 lira oldu. Dediğim gibi eğer artmazsa kartı 4060 ti 8 gb olanını alın.

İlla NVIDIA istiyorsanız bulmaya çalışayım sorun değil. Ama bu bütçedeki NVIDIA kartlarının performansı iyi değil onu anlatmaya çalışıyoruz. Ama üstüne alınma hiç sorun değil.

Yok hocam anlıyorum yardımcı olduğunuz içinde ayrıyeten teşekkür ederim. Sadece ileride bu bilgisayarı belli mühendislik video render uygulamalarında da kullanabilirim NVIDIA biliyorum o kısımda daha avantajlı o yüzden benim için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bir de bayağıdır yeni bir sistem istiyordum almışken NVIDIA almak istedim. Biliyorum AMD sorunlarını bayağı çözdü ama yine de insan tereddüt ediyor. Bir de şu sistem nasıldır VULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi

Yok hocam anlıyorum yardımcı olduğunuz içinde ayrıyeten teşekkür ederim. Sadece ileride bu bilgisayarı belli mühendislik video render uygulamalarında da kullanabilirim NVIDIA biliyorum o kısımda daha avantajlı o yüzden benim için daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Bir de bayağıdır yeni bir sistem istiyordum almışken NVIDIA almak istedim. Biliyorum AMD sorunlarını bayağı çözdü ama yine de insan tereddüt ediyor. Bir de şu sistem nasıldır VULCAN-4070 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Fiyatı gözükmüyor hocam.

Biraz aşağı indirmeniz lazım hocam 38k sistem 4070 R5 5600 bence daha hoş olur siz ne diyorsunuz.
İleriye dönük olmaz 4060 ti ile 3 yıl idare eder am5 sistemde kalın derim. 3 yıl sonra artık 5000 serisi düzelir heralde ona geçersiniz.

Biraz aşağı indirmeniz lazım hocam 38k sistem 4070 R5 5600 bence daha hoş olur siz ne diyorsunuz. Gerekirse ileride anakart işlemci satıp yükseltirim ama bir süre yükseltme gerekeceğini sanmıyorum sizin fikriniz nedir?
Marka takıntınız yoksa bunu öneririm.
Benim topladığım sistemden 4070 i çıkarıp bunu eklersek. 8000 liralık bir kar oluyor onuda işlemciye ve anakarta ekleyebiliriz ne dersiniz?

İleriye dönük olmaz 4060 Ti ile 3 yıl idare eder AM5 sistemde kalın derim. 3 yıl sonra artık 5000 serisi düzelir herhalde ona geçersiniz.

Marka takıntınız yoksa bunu öneririm.
Benim topladığım sistemden 4070'i çıkarıp bunu eklersek. 8000 liralık bir kar oluyor onu da işlemciye ve anakarta ekleyebiliriz ne dersiniz?

Hocam toplama sistem olarak pek uğraşmak istemiyorum.

Hocam toplama sistem olarak pek uğraşmak istemiyorum.
Anladım.
Anakartı b650 asus prime olanı seçin ssd yi 1 tb 6000 yazma 4000 olanı seçin.Soğutucu şunu alın kendiniz monte etmeye çalışın daha karlı. Geri kalan parayla istersen ram geliştir bütçe artmazsa bırak dursun.

Anladım.
Anakartı B650 ASUS Prime olanı seçin SSD'yi 1 TB 6000 yazma 4000 olanı seçin. Soğutucu şunu alın kendiniz monte etmeye çalışın daha karlı. Geri kalan parayla istersen RAM geliştir bütçe artmazsa bırak dursun.

Hocam o zaman AM5 sistem de 4060 Ti kullanıp ileride gerekirse ekran kartı yükseltmesi yapmak daha okey değil mi 4070 alıp ekran kartı işlemci yükseltmekten. Bir de dönüştürücü var mı önerebileceğiniz HDMI to VGA bir sorun yaratmaz değil mi dönüştürücü bir süre kullanmak durumundayım.

Hocam o zaman AM5 sistem de 4060 Ti kullanıp ileride gerekirse ekran kartı yükseltmesi yapmak daha okey değil mi 4070 alıp ekran kartı işlemci yükseltmekten. Bir de dönüştürücü var mı önerebileceğiniz HDMI to VGA bir sorun yaratmaz değil mi dönüştürücü bir süre kullanmak durumundayım.
Monitör alacaksınız büyük ihtimal. Eğer heralde 165 hz üstü ise size dpi kablosu gelecek zaten diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı