360₺ FPS Oyuncu Kulaklığı

Bütçe
360

İyiGünler

Femtopat
Daha fazla  
FPS Oyunları için ses kasmalık kulaklık arıyorum. Arada film izleyip müzik dinleri fakat ses kasmak benim için öncelikli olanı.
İstediğim kulaklık tarzı;
1) Kulak bandı lastikli olmayacak Corsair HS35, Arctis 1 tarzı olmasını istiyorum CM321 tarzı değil
2) Markasının kaliteli bir marka olmasını istiyorum Corsair, SteelSeries gibi vs.
3) Tercihen jacklı olmasını tercih ediyorum. Mikrofonu iyi ve çıkarılabilir olursa iyi olur. Fazla ışıklı bir şey istemiyorum az sade olabilir.
4) Yurtdışından sipariş veremem. İnternet vs. verebilirim.
Tronosmart sono, CM321, drop plusa bütçemde yetmiyor ama beğenmedim.
Benim bulduklarım;
1) Corsair HS35
2) Arctis 1 (indirime girerse bütçem yeter girse direkt alacağım fakat zor gibi gözüküyor öyle bir indirim)
3) HyperX Stinger Core
4) JBL Quantum 100, Razer Kraken X Lite
Daha önce konuyu açtım fakat pek içime sinmedi tam bir karar veremedim o yüzden bir daha açtım mazur görün. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullananlar var ise görüşlerini çok merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CH321 tarzı kafa bandı öyle olanlar beni rahatsız ediyor o yüzden üstü HS35 gibi olanları tercih ediyorum. HS35'i aslında sipariş verecektim direk ama forumlarda yoğun gezdim bayağı kırılan, mikrofonunu kötüleyen var. Tam tarzım Arctis 1 fakat ona da bütçe yetmiyor geçen yıl 250 lira olan kulaklık şu an 600 liraya satılıyor. CH321 ile ilgili hiç kötü yorum okumadım kafa kısmı rahatsız etmese direk alacaktım fakat maalesef beni rahatsız ediyor. Buda benim seçeneklerimi bayağı kısıtlıyor. Stinger core nasıldır sizce?

O zaman H2002D öneririm:

Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyormu? Böyle bayağı kaba duruyor çünkü bir de sizin önerilerinizle HS35 i eledim. Hyper X Stinger Core nasıl sizce ?

Mikrofonu çıkarılıp takılabiliyor mu? Böyle bayağı kaba duruyor çünkü bir de sizin önerilerinizle HS35'i eledim. Hyper X Stinger Core nasıl sizce?

Evet mikrofonu çıkarılabilir, Stinger Core pek tavsiye etmem çok kaliteli bir model değil.

Son düzenleme:
Evet mikrofonu çıkarılabilir, Stinger Core pek tavsiye etmem çok kaliteli bir model değil.
Tamamdır onuda eledim peki JBL Quantum 100 ile Razer kraken x lite sizce nasıldır? Pek düşünmüyorum ama genede aklımdan kesin olarak sileyim. 2 sininde mikrofon kalitesi çok iyi ama 40mm sürücüler kullanıyorlar o yüzden ses kalitesi hakkında pek bir bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı