İyiGünler
Femtopat
Daha fazla
FPS Oyunları için ses kasmalık kulaklık arıyorum. Arada film izleyip müzik dinleri fakat ses kasmak benim için öncelikli olanı.
İstediğim kulaklık tarzı;
1) Kulak bandı lastikli olmayacak Corsair HS35, Arctis 1 tarzı olmasını istiyorum CM321 tarzı değil
2) Markasının kaliteli bir marka olmasını istiyorum Corsair, SteelSeries gibi vs.
3) Tercihen jacklı olmasını tercih ediyorum. Mikrofonu iyi ve çıkarılabilir olursa iyi olur. Fazla ışıklı bir şey istemiyorum az sade olabilir.
4) Yurtdışından sipariş veremem. İnternet vs. verebilirim.
Tronosmart sono, CM321, drop plusa bütçemde yetmiyor ama beğenmedim.
Benim bulduklarım;
1) Corsair HS35
2) Arctis 1 (indirime girerse bütçem yeter girse direkt alacağım fakat zor gibi gözüküyor öyle bir indirim)
3) HyperX Stinger Core
4) JBL Quantum 100, Razer Kraken X Lite
Daha önce konuyu açtım fakat pek içime sinmedi tam bir karar veremedim o yüzden bir daha açtım mazur görün. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullananlar var ise görüşlerini çok merak ediyorum.
İstediğim kulaklık tarzı;
1) Kulak bandı lastikli olmayacak Corsair HS35, Arctis 1 tarzı olmasını istiyorum CM321 tarzı değil
2) Markasının kaliteli bir marka olmasını istiyorum Corsair, SteelSeries gibi vs.
3) Tercihen jacklı olmasını tercih ediyorum. Mikrofonu iyi ve çıkarılabilir olursa iyi olur. Fazla ışıklı bir şey istemiyorum az sade olabilir.
4) Yurtdışından sipariş veremem. İnternet vs. verebilirim.
Tronosmart sono, CM321, drop plusa bütçemde yetmiyor ama beğenmedim.
Benim bulduklarım;
1) Corsair HS35
2) Arctis 1 (indirime girerse bütçem yeter girse direkt alacağım fakat zor gibi gözüküyor öyle bir indirim)
3) HyperX Stinger Core
4) JBL Quantum 100, Razer Kraken X Lite
Daha önce konuyu açtım fakat pek içime sinmedi tam bir karar veremedim o yüzden bir daha açtım mazur görün. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kullananlar var ise görüşlerini çok merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: