sametlol21
Hectopat
Hocam bence gereksiz neden derseniz 360Hz için 360FPS aldığınız oyunlar lazım, kaç tane oyun oynuyorsunuz veya oynayacaksınız ki 360FPS üstü?
Tavsiyem Full HD alacağınıza 2K monitör alın derim ve maddi açıdan mümkünse OLED alın ama işte çok pahalı onlarda bende bakıyorum ama alamıyorum
Ama OLED alamıyorsanız ben en son şu monitörde kaldım, her an alabilirim bilemiyorum.
![]()
Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2724DM 27" 1 ms QHD Pivot IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 16.289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu da fena değil gibi
![]()
Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms QHD FreeSync G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 21.789,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dell Alienware 24.5" AW2523HF modelini almayı düşünüyorum. Sistemim 360 Hz'yi destekler mi? Monitörü alırsam Valorant'ta kesintisiz 360 Hz alır mıyım?
Sistemim: Pazarama
Arkadaş FPS oyuncusu olduğu için 360 Hz alması gayet normal. Diğer oyunlarda da Hz'yi 144e çekebilir.
Yani evet bu nedenle almak istiyorum zaten. Çok kararsız kaldım alıp da 360 Hz alamazsam boşa gider para![]()
@Bestty Ben ne dedim bende aynısını söyledim beğenmemişsinizYani FPS değerleriniz 360'ın altına sık sık iniyorsa can sıkar, MSI Afterburner ile bir oyun boyunca FPS testi yapın ondan sonra alın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.