360 Hz monitör alınır mı?

Hocam bence gereksiz neden derseniz 360hz için 360fps aldığınız oyunlar lazım, kaç tane oyun oynuyorsunuz veya oynayacaksınız ki 360fps üstü?
Tavsiyem full hd alacağınıza 2k monitör alın derim ve maddi açıdan mümkünse oled alın ama işte çok pahalı onlarda bende bakıyorum ama alamıyorum :)

Ama oled alamıyorsanız ben en son şu monitörde kaldım, heran alabilirim bilemiyorum.

Şu da fena değil gibi

Hocam bence gereksiz neden derseniz 360Hz için 360FPS aldığınız oyunlar lazım, kaç tane oyun oynuyorsunuz veya oynayacaksınız ki 360FPS üstü?
Tavsiyem Full HD alacağınıza 2K monitör alın derim ve maddi açıdan mümkünse OLED alın ama işte çok pahalı onlarda bende bakıyorum ama alamıyorum :)

Ama OLED alamıyorsanız ben en son şu monitörde kaldım, her an alabilirim bilemiyorum.

Şu da fena değil gibi

Arkadaş FPS oyuncusu olduğu için 360 Hz alması gayet normal. Diğer oyunlarda da Hz'yi 144e çekebilir.

Yani FPS değerleriniz 360'ın altına sık sık iniyorsa can sıkar, MSI Afterburner ile bir oyun boyunca FPS testi yapın ondan sonra alın derim.
@Bestty Ben ne dedim bende aynısını söyledim beğenmemişsiniz :) Kendinizle çelişmeyin Allah aşkına.

@sametlol21 karar verirsen buradan kararını açıklar mısın, bende aslında senle benzer durumdayım bende fpsciyim cs2, cod warzone 2 çok oynarım.

Hayır önerdiğim 2 monitörden biri 180hz diğeri 280 hz onlarda düşük değiller ve 2k.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı