360 Hz monitor önerisi

Bütçe
12.000

codfanıyım

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yaklasık 1 haftaya kadar bir 360Hz almayı dusunuyorum, bütçem 12.000 TL. ViewSonic ve ASUS gibi markalara baktım ASUS'ta kronik sorunlar varmıs ölü piksel cıkabiliyormuş bana önerebileceginiz 360 Hz monitor var mı 12 bin TL'ye, ya da ViewSonic veya ASUS kullanan bana deneyimini aktaran olur mu, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung falan iyidir bence, bende de Casper var 244Hz. Olü piksel yok, sifir aldim 4500 TL'ye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, yaklasık 1 haftaya kadar bir 360Hz almayı dusunuyorum, bütçem 12.000 TL. ViewSonic ve ASUS gibi markalara baktım ASUS'ta kronik sorunlar varmıs ölü piksel cıkabiliyormuş bana önerebileceginiz 360 Hz monitor var mı 12 bin TL'ye, ya da ViewSonic veya ASUS kullanan bana deneyimini aktaran olur mu, şimdiden teşekkürler.

Ben AOC'un 240 Hz'sini kullanıyorum gayet memnunum 360 Hz'si varsa alabilirsin 240 Hz 7 k şu an 360 12 k yı geçmez.

Samsung falan iyidir bence bende de Casper var 244Hz olu piksel yok sifir aldim 4500 TL'ye.

Samsung monitör alınmaz daha iyi markalar var o fiyata Samsung da ölü piksel çıkabilir kuzenim de sağ altta ölü piksel çıkmıştı iade edip ASUS almıştı.

https://www.hepsiburada.com/casper-...zgS1jcW_E3jkLFNcav8aAhsMEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bu linktekini al paran cebinde kalsin ne gerek var 360 Hz'ye bu 200 hrz.

Kanka tepkime süresi 0.5'ten fazla sıkıntı o yüzden bütçesi varsa benim dediğim 240 Hz alabilir illaki 360 Hz istiyorsa AOC'un 360 Hz'sini alsın.

Samsung monitör alınmaz daha iyi markalar var o fiyata Samsung da ölü piksel çıkabilir kuzenim de sağ altta ölü piksel çıkmıştı iade edip ASUS almıştı.
exkalibur onerdim arkadasa

Kanka tepkime süresi 0.5'ten fazla sıkıntı o yüzden bütçesi varsa benim dediğim 240 Hz alabilir illaki 360 Hz istiyorsa AOC'un 360 Hz'sini alsın.
evet ben yinede onerim dedim

Kanka bende de Casper 85 Hz monitor 244 Hz vardi satip bunu aldim çünkü FPS yuksek olunca elektrikden gidiyor PC yoruluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı