360 mm sıvı soğutma önerisi

Evet.

Bir arkadaş aynı kasaya 6 fan ile 397mm uzunluğundaki ASUS TUF LC 360 modelini takmış galiba sığar gibime geliyor görüntüsü şu şekilde ben 6 fan takmayacağım için sığar bana kalırsa

Kasanı mezura ile ölçmedin mi dostum CPU güç kablosunu geçip MOSFET'lerin üstüne ve RAM'le çalışmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın hatta fanın arkasında kalsa CPU güç kablosu hiçbir sıkıntı olmaz

Kasanı mezura ile ölçmedin mi dostum CPU güç kablosunu geçip MOSFET'lerin üstüne ve RAM'le çalışmadığı sürece sıkıntı yaşamazsın hatta fanın arkasında kalsa CPU güç kablosu hiçbir sıkıntı olmaz.

Hocam kasada hiçbir şey takılı değil şu an attığım fotoğrafta arkadaş takmış bayağı da bir fark var genişlik olarak sığıyor ona baktım fakat tam emin olamadım ama sığacak büyük bir ihtimalle.

Hocam kasada hiçbir şey takılı değil şu an attığım fotoğrafta arkadaş takmış bayağı da bir fark var genişlik olarak sığıyor ona baktım fakat tam emin olamadım ama sığacak büyük bir ihtimalle.
Bekle sana video çekip atıyorum

Edit : vazgeçtim

Dostum bir şey takılı değilse eline cetveli al kasanın kapağını aç içine o cetveli sok (bilgisayar kasasının) yükseklik, genişlik atmış olduğum önceki fotoğrafa göre ölç zaten anlarsın sığıp sığmayacagini

Bekle sana video çekip atıyorum.

Edit: Vazgeçtim.

Dostum bir şey takılı değilse eline cetveli al kasanın kapağını aç içine o cetveli sok (bilgisayar kasasının) yükseklik, genişlik atmış olduğum önceki fotoğrafa göre ölç zaten anlarsın sığıp sığmayacagini.

Hocam Arctic aldım memnunum sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı