Rayrox
Hectopat
Hocam sizin kasanızı çok bilmiyorum. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum ama küçük kasaya benziyor yüksek ihtimalle sığmayacaktır.Sizce sığar mı hocam attığım kasa modeline kalınlığı kaç mm belirli mi?
Hocam sizin kasanızı çok bilmiyorum. O yüzden net bir şey söyleyemiyorum ama küçük kasaya benziyor yüksek ihtimalle sığmayacaktır.
NZXT, Thermaltake, Corsair, Cooler Master, Arctic. Bunlar güzel markalardır hocam.DeepCool dışında tercih ettiğiniz marka var mı? Peki işlemciyi güzek soğutabilecek?
aynı sadece ARGB varHocam bunun ARGB modeli var nasıldır?
Dostum şimdi eline bir mezura alSizce sığar mı hocam attığım kasa modeline kalınlığı kaç mm belirli mi?
Aynı sadece ARGB var.
Dostum şimdi eline bir mezura al.
Eki Görüntüle 2427019
Daha sonra kasanı al karşına ve mezuranın mm cinsinden olan kısmı ile.
l = genişlik
W = uzunluk
h = yükseklik
Eki Görüntüle 2427031
Toplam yükseklik uzunluk değerleri yazıyor dostum buyur ölçümü yap.
Aynı sadece ARGB var.
Eki Görüntüle 2427019
l = genişlik
W = uzunluk
h = yükseklik
Eki Görüntüle 2427031
Aynı sadece ARGB var.
Eki Görüntüle 2427019
l = genişlik
W = uzunluk
h = yükseklik
Eki Görüntüle 2427031
Cooler master masterliquid 360L iş yapar.Hocam sığmıyor onun yerine https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,192089379.html bu modeli alsam iyi performans verir mi?
Şu anki 50mm hocam uzunluktan kurtarmadı yukarıdaki attığım nasıl.
Hocam elimdekinin uzunluğu 394x120x27.
Cooler Master Masterliquid 360l iş yapar.
Kasanın garantisi devam ediyor mu?Hocam sığmıyor onun yerine https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,192089379.html bu modeli alsam iyi performans verir mi?
Şu anki 50mm hocam uzunluktan kurtarmadı yukarıdaki attığım nasıl.
Hocam elimdekinin uzunluğu 394x120x27.
Kasanın garantisi devam ediyor mu?
Bir arkadaş aynı kasaya 6 fan ile 397mm uzunluğundaki asus tuf lc 360 modelini takmış galiba sığar gibime geliyor görüntüsü şu şekilde ben 6 fan takmayacağım için sığar bana kalırsaKasanın garantisi devam ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.