LCD ekran önemli değil, ama bahsettiğiniz soğutucu hakkında "daha iyisi var" şeklinde yorumlar yapılıyor. Tek avantajı daha sessiz çalışanı olmamasıymış.LCD ekransız bakacaksanız Arctic Liquid Freezer III 360mm öneririm.
LCD ekran önemli değil, ama bahsettiğiniz soğutucu hakkında "daha iyisi var" şeklinde yorumlar yapılıyor. Tek avantajı daha sessiz çalışanı olmamasıymış.LCD ekransız bakacaksanız Arctic Liquid Freezer III 360mm öneririm.
Merhaba, konu dışı gibi olacak ancak yine de sormak istiyorum. Bende Trinity Performance modeli var şu anda. Bir çok firma LGA 1700 sokete uyumlu sıvı soğutmaların LGA 1851 soketine de uygun olacağını söylüyor. Lian Li tarafında bir açıklama göremedim. Sizce bu soğutucu da yeni nesil Intel soketle uyumlu olacak mı?Evet aynı, alın.
Bu konu hakkında Lian Li'ye mail attım. Evet olacak dediler.Lian Li sıvı sogutucular 1851 uyumlu olacakmı şu konuya bi açıklık getirsek çok iyi olur sistem kurmak için aldım yeni anakartlar işlemciler çıkmacak diye bekledim soket degişti iyimi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.