360 mm sıvı soğutma önerisi

Evet aynı, alın.
Merhaba, konu dışı gibi olacak ancak yine de sormak istiyorum. Bende Trinity Performance modeli var şu anda. Bir çok firma LGA 1700 sokete uyumlu sıvı soğutmaların LGA 1851 soketine de uygun olacağını söylüyor. Lian Li tarafında bir açıklama göremedim. Sizce bu soğutucu da yeni nesil Intel soketle uyumlu olacak mı?

Lian Li sıvı sogutucular 1851 uyumlu olacakmı şu konuya bi açıklık getirsek çok iyi olur sistem kurmak için aldım yeni anakartlar işlemciler çıkmacak diye bekledim soket degişti iyimi

Lian Li sıvı sogutucular 1851 uyumlu olacakmı şu konuya bi açıklık getirsek çok iyi olur sistem kurmak için aldım yeni anakartlar işlemciler çıkmacak diye bekledim soket degişti iyimi
Bu konu hakkında Lian Li'ye mail attım. Evet olacak dediler.

IMG_7145.jpeg

Evet ben sitesinden ve Instagram sayfasından açıklama geldi uyumlu olacak diye çok iyi oldu malüm bütçe meselesi anakart işlemci almadım bilerekde almadım bu arada ben Intel'ciyim Intel eksi yanlarını yazan arkadaşlar lütfen AMD'nin de nerelerde eksileri oldugunu yazsınlar diyorum herkese selamlar kendinize iyi bakın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı