360 Security Silinmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lutch

Megapat
Daha fazla  
Bir tane program indirirken bu saçma program bulaştı ve her bilgisayarımı açışımda kurulum ekranı çıkıyor. Görev yöneticisinden yerini bulup siliyorum ama sonraki gün yine geliyor. CCleaner ile tarattım, Kaspersky ile tarattım virüs olarak algılamadıkları için silmiyorlar.

Bir tane program indirirken bu saçma program bulaştı ve her bilgisayarımı açışımda kurulum ekranı çıkıyor. Görev yöneticisinden yerini bulup siliyorum ama sonraki gün yine geliyor. CCleaner ile tarattım, Kaspersky ile tarattım virüs olarak algılamadıkları için silmiyorlar.
Bana da o saçmalıktan yandex virüsü bulaştı silinmiyor da. Adwcleaner ile taratınca hep şu çıkıyor silince silinmiyor ve yeniden ekleniyor : Fake.Yandex.ru

Çünkü virüs değil antivirüs yazılımı. Uygulama kurarken dikkatli bir şekilde bakmaıdğınızdan bu tür yan uygulamalar da beraberinde kurulabilmekte.

Program Ekle Kaldır kısmından uygulamayı normal bir şekilde kaldıracaksın. Eğer ki göremiyorsan bunun nedeni manuel olarak dosyayı silmeye çalıştığınızdandır. Bu durumda resmi sitesinden 360 Total Security'i kurup kaldırmanız gerekir.

360 Total Security'i kurup silmeyi denemiştim ama illet peşimi bırakmıyor. Her bilgisayar başlangıcında tekrar dosya oluşturuyor ve temp dosyasına sürekli dosya dolduruyor.

Kardeşim, ben de aynı sorunu yaşıyordum. Program dosyalarına gir, orada "360" yazılı bir dosya bulacaksın. Ona gir, aşağıda "uninstall" uygulaması var. Orada seni geri çevirmek için bazı yazılar olacak. Sol alttaki tuşlara basacaksın, "devam et" ve "sonraki" gibi işlemleri takip et. Sonrasında bilgisayarını yeniden başlat. Tamamdır.

Kaç gündür uğraşıyıordum bazı dosyaları eksik olabilir. Resmi sitesinden indir kur.
Yeniden başlat bilgisayarı ve sağ alt köşeden antivirüsü/total 360 devre dışı bırak.
Revo İnstaller ile kaldır.
***Kaldırma seçeneklerinde okuyarak ilerle yanlış seçersen kaldırmaz program kalır PC'de...
Yeniden başlat kaldırdıktan sonra.

Konu 2018 yılına ait arkadaşlar. 6 yıl sonraya tavsiye vermenize gerek yok :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı