360 Total Security - 4 Motorlu Antivirus ile Ücretsiz Tam Koruma

Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
15.029
Makaleler
35
Çözümler
72
112.png


360 Internet Security ile yakından tanıdığınız Qihoo firmasının yeni ürünü 360 Total Security 5 yayınlandı. 4 AV motoru içeren bu yazılım kapsamlı bir güvenlik ve sistem bakım özelliklerini içermektedir. Özellikle Avira ve BitDefender veritabanlarını aynı anda barındırması mükemmel bir özellik. Ücretsiz olan bu güvenlik yazılımını kullanmanızı tavsiye ederim.

İndirmek için :

https://free.360totalsecurity.com/totalsecurity/360TS_Setup_9.2.0.1057.exe
veya

http://int.down.360safe.com/totalsecurity/360TS_Setup.exe

Daha fazla bilgi için : 360 Total Security: Ücretsiz Antivirüs Koruması | Windows, Mac ve Android İçin Virüs Tarama ve Kaldırma
 
Son düzenleme:
Patch Up ile Windows açıkları sonucu oluşan hata ve zaafiyetleri kapatmaya yarayan bir uygulamadır. Bir nevi kapsamlı Windows güncelleştirmelerini yükler. Optimize ve temizlik işlemleri de yine gayet başarılı. Bir problem oluşturmamakta ve sisteminiz daha sağlıklı olmakta.
 
360 Total Security uygulamasını merak ettiğim için kullanmaya başladım. Antivirus motorlarını beraber barındırması gayet güzel ve başarılı. Eset ve avg nin 1 yıllık lisanslı ürünlerini kullandım ama yeteri kadar memnun kalmamıştım. Şu ana kadar tespit reaksiyonu ve silme becerisi beni yeteri kadar tatmin etti. Bence total securitynin tek eksiği internet güvenliğinin yeterli düzeyde olmaması. Buda zamanla oturucaktır. Ara yüzü gayet kolay ve anlaşılır şekilde dizayn edilmiş, ama üstüne ekleme ihtiyacı da yok değil. Güvenerek indirip kullanabilirsiniz performans olarak sizleride tatmin edicektir. Ram kullanımına örnek olması adına kendi bilgisayarım üzerinden bir fotoğraf çektim. Windows 8.1 Pro 64 bit de sorunsuz bir şekilde çalışıyor
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    92,2 KB · Görüntüleme: 903
Önceden Kaspersky IS kullanıyordum fakat lisansım bittiği için iki haftadır 360 total security kullanıyorum. Fakat bu yazılımı kullandıktan sonra bilgisayarımdaki Microsoft tan indirdiğim Windows iso larını trojan olarak gördü ve virüs uyarısı verdi. Daha sonraları da bazı programların setup larını aynı şekilde uyardı.

Program iyi güzel ama güvenli olan birçok şeye virüs muamelesi yapıyor. Bu bir sorun mu yoksa sadece bende mi böyle oluyor?
 
Neredeyse tüm güvenlik yazılımlarının deneme sürümlerini bitirince ücretsiz bir güvenlik yazılımı arayışına girmiştim. Bu başlığı görünce ben de 360 Total Security'yi kurdum. Umarım bahsedildiği kadar iyidir.
 
Nedense Quihoo'yu ben çok seviyorum uygulama arayüzleri çok güzel ve güven veriyor. Mobilde de bilgisayarda da kullanıyorum :)
 
Benim pc nin 2gb rami var. Windws 8.1 kullanıyorum bu program 150 mb ram kullanıyor sizstemde. Bu çok mu. Silsemmiki bu antivirüsü
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı