360 Total Security vs Kaspersky + Malwarebytes

ThePentium

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepinize merhabalar.
Bu konudan 360 TS vs Kaspersky SC + Malwarebtyles konuşacağım.

1) Koruma: 360 TS koruma konusunda bana göre biraz iyi. Uyarılar yapmayı becerebiliyor. Ama tamamen korumada bana göre hiçbir işe yaramaz.
Kaspersky şu anda yeni kullanmama rağmen 1 ay boyunca her hafta Malwarebtyles tarama yapıyorum ama bir şey çıkmıyor. Zaten istatistiklerde Kaspersky her zaman daha iyi.

2) Tarama: 360 TS'yi her hafta 2 tane Trojan buluyordu.
Peki Malwarebtyles? Tek taramada 800 Tane!
Ve ondan sonra hiç virüs bulmadı.

3) Bize sundukları: 360 TS maşallah her şeyi sunuyor sadece Premium'ları satın alırsak onda da birkaç şey yapıyor ama sonuç: Hiçbir şeye yaramıyor.
Temizlik sunuyor temizledikten sonra benim laptop başlangıç ekranını açınca ( Windows 8.1) mor ekrana geliyor.
Hızlandırma hiç işe yaramıyor.
Kaspersky: Adamlar zaten birkaç şey sunuyor ama işe yarıyor.
Malwarebtyles: Premium alırsak yine o da koruyor ama premiumsuz özellikleri konuştuğum için bu pas geçebilir.

Sonuç: Bilmiyorum en iyi siz bilirsiniz ama benim tercihim Kaspersky + Malwarebtyles çünkü bir işe yarıyorlar ve son olarak şu videoya bakabilirsiniz ve son olarak 360'ın yanına Malwarebtyles koyabilir miyiz? Maalesef hayır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii ki Kaspersky+ Malwarebytes size katılıyorum. Ayrıca Kaspersky'ı sanki küçümsemişsiniz. En iyi AV odur bence.

Son düzenleme:
Gördüğüm kadarıyla, 2020'de eklenen QEX motoru sayesinde betik zararlılarını ilk tespit eden AV'lerden biri oluyor genelde. Fakat false-positive oranı hakkında bir bilgim yok.

1615551691541.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı