Tavsiyeniz için teşekkürler ama şu anlık SSD eklemeyi düşünmüyorum . Ayrıca daha ileriye dönük olması için anakartı ve işlemciyi yüksek tutmayı tercih ettim .Benim görüşüm işlemciyi 6600 değil de 6500 almanız ve anakartı da B150M Bazooka veya Asus'un biraz daha ucuz fiyatlı B150M anakartlarından alıp 120 GB bir SSD ve daha kaliteli bir monitör alırsanız daha iyi olacağı yönünde. Ben de sizinkinden 300 TL daha ucuz sistem topladım ekran kartını RX470 aldım gerisi aynı olacak dediğim gibi yaparsanız. Ben performansından memnunum sistemimin. Size de öneriyorum. Böyle de bir sistem dizdim sizin için:
Eki Görüntüle 193668
Monitör kötü. RAM yeterli değil.BEki Görüntüle 193669Bu sistemi kesinlikle öneririm. + Olarak Corsair SSD ekledim ve 500W PSU lu kasa seçmişsin ama kesinlikle benim önerdiğim 600W +80 Plus alman sana büyük ölçüde katkı sağlar.
Ha bir de anakarta gelcek olursak Bazooka bu tür sistemler için yaratılmış bir anakart![]()
Teknobiyotik'te 3500 TL üstü alışverişe 200 TL indirimli Freesync monitör kampanyası varken 1060 almak ne derece doğru tartışılır. Bu bağlamda iki sistem topladım.
Eki Görüntüle 193683
Buda alternatif üsttekinden farkı i5 6600 işlemci 16GB RAM ve 8GB RX480
Eki Görüntüle 193684
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.