3600-4000 TL'ye Oyun ve Programlama Sistemi

Erkan03

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
89
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yakın zamanda bir bilgisayar toplayacağım. Bilişim Teknolojileri 2.sınıf öğrencisiyim. Şu an gördüğüm programlar Visual Studio ve Flowchart. Bana bu programlarda donma yaratmayacak ve seri render yapacak bir sistem toplamanızı istiyorum. Bir de yeni nesil oyunları açar ise sevinirim. İyi forumlar...

NOT:Monitör dahildir. Vatan'dan toplanacaktır. Mümkün olur ve bütçeye sığar ise i7 işlemci seçebiliriz. İleride OverClock yapabilirim. Çarpan kilidi açık olsun lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık yerine Ssd veya işlemci soğutucu alabilirsin.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Hocam sağolun öneri için. Zalman Z3 Plusın hava sirkülasyonu nasıl acaba ? İşlemciyi soğuk tutar mı ? Açıkcası ben Gigabyte Sumo 700w düşünmüştüm. Biraz pahalı ama harbi tank bir kasa. Ekran olarak ise VN247H. Ne diyorsunuz düşüncelerime ?
 
Zalman Z3 bu fiyatta rakipsizdir. Hatta üst düzey kasalardan bile daha serin denebilir. Sumo 700W tamamen para israfı olur.

VN247H seçebilirsin, ben sadece en F/P ürünü gösterdim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı