FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #21 TheKill dedi: Onu çok sordum aman alma diyorlar falan bende bilemedim zaten sıcak bir şehirdeyiz almam gerekiyor ama işe girdim maaş işi olursa https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-black-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0S7 bunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... En iyisi. Büyük ihtimal aldığınız yer sahte.
TheKill dedi: Onu çok sordum aman alma diyorlar falan bende bilemedim zaten sıcak bir şehirdeyiz almam gerekiyor ama işe girdim maaş işi olursa https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-black-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0S7 bunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... En iyisi. Büyük ihtimal aldığınız yer sahte.
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 11 Haziran 2021 #22 Khamzat dedi: MX-4 ama orijinalini alın çakmayı alırsanız direk dediğim macunu sürersiniz. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla.
Khamzat dedi: MX-4 ama orijinalini alın çakmayı alırsanız direk dediğim macunu sürersiniz. Genişletmek için tıkla... Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla.
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #23 TheKill dedi: Onu çok sordum aman alma diyorlar falan bende bilemedim zaten sıcak bir şehirdeyiz almam gerekiyor ama işe girdim maaş işi olursa https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-black-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0S7 bunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanan çoğu kişi performansını beğenmiş. Neden öyle demişler anlayamadım.
TheKill dedi: Onu çok sordum aman alma diyorlar falan bende bilemedim zaten sıcak bir şehirdeyiz almam gerekiyor ama işe girdim maaş işi olursa https://www.hepsiburada.com/id-cooling-se-224-xt-black-islemci-sogutucu-p-HBV00000YI0S7 bunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanan çoğu kişi performansını beğenmiş. Neden öyle demişler anlayamadım.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 11 Haziran 2021 #24 Testi yaparken soğutucu fanı kaç RPM'de dönüyor? Yanlış monte etmiş olabilirsiniz soğutucu ya da dediğiniz gibi fazla sürmüş olabilirsiniz.
Testi yaparken soğutucu fanı kaç RPM'de dönüyor? Yanlış monte etmiş olabilirsiniz soğutucu ya da dediğiniz gibi fazla sürmüş olabilirsiniz.
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #25 TheKill dedi: Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam sonuçta soğutmayı tek bir defa alacaksınız. Ömürlük bir şey alın. Güzelinden olsun bir kere alınacak şey bu.
TheKill dedi: Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla. Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam sonuçta soğutmayı tek bir defa alacaksınız. Ömürlük bir şey alın. Güzelinden olsun bir kere alınacak şey bu.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 11 Haziran 2021 #26 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #27 Hocam normalde böyle olur. Sizin ki böyle.
TheKill Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 625 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek RPA Developer 11 Haziran 2021 #28 396153 dedi: Hocam kullanan çoğu kişi performansını beğenmiş. Neden öyle demişler anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yok bende stok fan var ben bunu almayı düşünüyorum eğer sonawman için diyorsanız bende bilmiyorum ama onu alacağım en son artık. O yüzden ID-Cooling bayağı önerdiler.
396153 dedi: Hocam kullanan çoğu kişi performansını beğenmiş. Neden öyle demişler anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yok bende stok fan var ben bunu almayı düşünüyorum eğer sonawman için diyorsanız bende bilmiyorum ama onu alacağım en son artık. O yüzden ID-Cooling bayağı önerdiler.
3 396153 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.376 Makaleler 2 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #29 FlexR dedi: Hocam normalde böyle olur. Eki Görüntüle 1063820 Sizin ki böyle. Eki Görüntüle 1063821 Genişletmek için tıkla... Ya artık bir termal macundan bile fırsatçılık yapıyorsak bir şey demek istemiyorum.
FlexR dedi: Hocam normalde böyle olur. Eki Görüntüle 1063820 Sizin ki böyle. Eki Görüntüle 1063821 Genişletmek için tıkla... Ya artık bir termal macundan bile fırsatçılık yapıyorsak bir şey demek istemiyorum.
Maryo Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 547 Çözümler 1 11 Haziran 2021 #30 TheKill dedi: Eki Görüntüle 1063803 Ryzen 5 3600. Macun yenilendi daha bugün ama sıcaklıklar böyle çıldıracak düzeydeyim artık. Kasada 5 fan var. Macun. Genişletmek için tıkla... Stok ise bence normal ama tavsiyem bir virüs taraması yapın.
TheKill dedi: Eki Görüntüle 1063803 Ryzen 5 3600. Macun yenilendi daha bugün ama sıcaklıklar böyle çıldıracak düzeydeyim artık. Kasada 5 fan var. Macun. Genişletmek için tıkla... Stok ise bence normal ama tavsiyem bir virüs taraması yapın.