3600 boşta 60 derecelerde

MX-4 ama orijinalini alın çakmayı alırsanız direk dediğim macunu sürersiniz.
Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla.

Testi yaparken soğutucu fanı kaç RPM'de dönüyor?
Yanlış monte etmiş olabilirsiniz soğutucu ya da dediğiniz gibi fazla sürmüş olabilirsiniz.

Ama arkadaşta sorun olmadı 60 ı geçmedi oyunda işlemci ben biraz fazla sürdüm galiba yarın bakayım bir. Macun linki alınır itinayla.
Bu arada hocam sonuçta soğutmayı tek bir defa alacaksınız. Ömürlük bir şey alın. Güzelinden olsun bir kere alınacak şey bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam normalde böyle olur.

Sizin ki böyle.

Hocam kullanan çoğu kişi performansını beğenmiş. Neden öyle demişler anlayamadım.

Hocam bu yok bende stok fan var ben bunu almayı düşünüyorum eğer sonawman için diyorsanız bende bilmiyorum ama onu alacağım en son artık. O yüzden ID-Cooling bayağı önerdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…