3600 boşta 60 derecelerde

1623364592483.png

Bende ki ürün budur.

Hocam bu yok bende stok fan var ben bunu almayı düşünüyorum eğer sonawman için diyorsanız bende bilmiyorum ama onu alacağım en son artık. O yüzden ID-Cooling bayağı önerdiler.
Hocam takar takmaz mı sıcaklıklar bu derecelere fırladı? Site geçmişlerinde virüslü, mining tarzı siteler var mı? Eğer varsa sebep muhtemelen ondan kaynaklıdır.
Sizin ki orijinal hocam.

Hocam takar takmaz mı sıcaklıklar bu derecelere fırladı? Site geçmişlerinde virüslü, mining tarzı siteler var mı? Eğer varsa sebep muhtemelen ondan kaynaklıdır.
Hayır hocam asla yok o işlerde bezimde yok. Çözüldü: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası olaydan dolayı arkadaşın işlemci taktım macun aynı sürülme tarzı aynı sonra valorantta o 60 ı geçmedi benim boşta 60. Bu arada bende ve şuan boşta 90 mı diyor benim gözler mi gitti ?
1623364811650.png

Daha önceden böyle sıcaklık fazla mıydı yoksa siz termal macunu çalınca mı oldu? Eğer öyleyse ya fazla ya da yanlış sürdünüz ya da soğutucu yerine oturmadı fan yani işte.
Aynen öyle daha önce oyunlarda ancak 87 görüyordu o kadar en fazla şimdiye kadar hiç 90 görmedim ben.

Hayır hocam asla yok o işlerde bezimde yok. Çözüldü: KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE mavi ekran hatası olaydan dolayı arkadaşın işlemci taktım macun aynı sürülme tarzı aynı sonra valorantta o 60 ı geçmedi benim boşta 60. Bu arada bende ve şuan boşta 90 mı diyor benim gözler mi gitti ?
Eki Görüntüle 1063825
Hocam bu işte terslik var. Bu kadar olamaz bilgisayarı falan kapatın bir hemen bakın. Eğer gözlerim yanlış görmüyor ise 90 derece yazıyor. Telaşlanmayın tabii ki küçük bir hatadır. Hemen düzelir İnşallah.

Bilgisayarı kapatın açık bırakmayın 90 derece yazıyor 3. kısımda. 90 derece mi bilmiyorum tam olarak ama zarar görmesin işlemci. Yarın saçma veya fazla sürüp sürmediğinize ya da fanın ya da soğutucunun düzgün oturup oturmadığına bakın. Bu üç şeyden biridir bir anda olmaz öyle 60 derece boşta yoksa. Benim de işlemci de fazla sıcak oluyordu ama fan yerine oturmadığını anlayınca düzelttim geçmişti.

Hocam baya çakması var bu macunun, neredeyse her yer fark etmeksizin çakma satıyor.
Artık parasını versek de çakmasını alabiliyoruz demek. Milletimiz çok fırsatçı, ha tabi şunu bilemem belki yurtdışından geliyordur. Bizim millet de satıyordur.
Bilgisayarı kapatın açık bırakmayın 90 derece yazıyor 3. kısımda. 90 derece mi bilmiyorum tam olarak ama zarar görmesin işlemci. Yarın saçma veya fazla sürüp sürmediğinize ya da fanın ya da soğutucunun düzgün oturup oturmadığına bakın. Bu üç şeyden biridir bir anda olmaz öyle 60 derece boşta yoksa. Benim de işlemci de fazla sıcak oluyordu ama fan yerine oturmadığını anlayınca düzelttim geçmişti.
Hocam soğutucu tam oturmamış olsa bile bu kadar sıcak olamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı