3600 boşta 60 derecelerde

Daha önceden test açtın ya o kısım o zamanki max sıcaklığı gösteriyordur. Cunrrent yani anlık dereceyi değil.

Artık parasını versek de çakmasını alabiliyoruz demek. Milletimiz çok fırsatçı, ha tabi şunu bilemem belki yurtdışından geliyordur. Bizim millet de satıyordur.
Yurtdışından geliyor.

Olur tabiki de. Oturmadığı zaman tam olarak normalden daha da sıcak oluyor. Tecrübe ettim kendim.

@TheKill Hocam size önerim eğer bilgisayardan anlayan arkadaşınız varsa veya direkt olarak siz anlıyorsanız, fanı açın içinde çok varsa temizleyin. Eğer termal macundan kaldıysa bir nokta kadar sıkıp yayın. Sonra kapatın sonuç aynı ise termal macun sahtedir. Ama stok fanı da tam oturttuğunuzdan emin olun. İyi geceler.

Bu sabah açtım iyi sürmüştüm biraz taşmıştı ama görüntüden göreceksiniz her şeyi yeniledim vidaları da iyice çıktım son durum yeni açılan işlemci bu derecelerde.

Bir değişiklik var hocam. Ya termal macun sahte ya da PC'de bir virüs var.

Böyle iyi sanırsam bilmiyorum çok ama. Norton tarama yaptım anoymus mu nedir çevirisi vardı virüslü çıktı. Rainmeter kaldırdım rahatladı gibi bir şey. Gelişmeleri aktaracağım 1 ay içinde ID Colling alıp yeniden yazacağım.

Sizlere de çok teşekkür ederim hocam çok ilgilendiniz. Yine bir şey olursa yazacağım umarım 50 olmaz hiç artık. Macunu deneyeğim 1 hafta içinde Teknobiyotik Adeks Store gibi bir yerden alacağım bu sefer.

Hocam içinde çok önemli dosya yoksa format atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…