3600 MHz CL16 RAM tavsiyesi

Hocam ben de bir süredir 3600MHz CL16 RGB'siz RAM arıyorum. Ülkede şu an satan yok çok garip. Dışarda çok satılan G.Skill Ripjaws V 3600MHzCL16, Corsair Ballistix 3600MHzCL16 hiçbir yerde yok. G.Skill Trident serisi var dediğiniz gibi RGB. Bilen duyan varsa lütfen link bırakınız 3600MHz CL16.
Teşekkürler.
CL16 bende aradım malesef yok sıfırı. bu yüzden 3200mhz cl16 rgbli aldım.
 
Hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz bu stabilite de yakında ben de RAM almayı düşünüyorum. Oyun oynarken OC halinde değil mi boşta kapatıyorsunuz?
XPG D60G kullanıyorum. Bellek OC oyun oynarken kapatılan veya sonra açılan bir şey değil. Her zaman ayarladığın frekansta çalışıyor.
 
Biliyorum boşta bırakırken mesela dosya ya da oyun indirirken BIOS'dan eski haline getiriryor musunuz onu merak etmistim.
Hayır dostum öyle bir uğraşa gerek yok. Stabil olduğu sürece her zaman OC’lu halde durabilir. Sadece BIOS update yapınca BIOS sıfırlanıyor, kayıtlı OC profilini geri yüklüyorum ve OC ayarlarım geri gelmiş oluyor.
 
Hayır dostum öyle bir uğraşa gerek yok. Stabil olduğu sürece her zaman OC’lu halde durabilir. Sadece BIOS Update yapınca BIOS sıfırlanıyor, kayıtlı OC profilini geri yüklüyorum ve OC ayarlarım geri gelmiş oluyor.

Teşekkür ettim bende şu an 3000MHz HyperX RAM'ler var CL 15 onları OC yaparak kullanabilirim o zaman değiştirmem gereksiz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı