3600 MPK işlemci nasıldır?

Hokus Pokus

Hectopat
Arkadaşlar selam. Sormak istediğim soru şu; nedir bu MPK işlemci? Fanlı mıdır fansız mıdır? Sadece tek işlemci midir? Benim dışarıdan fan mı almam gerek?
İtopya'dan içinde bu işlemci olan PC alıyorum. Bu işlemcilerin soğutma fanları yok diyorlar doğru mudur?
Kasa benim elimde olduğunda işlemcinin üstünde soğutma bloğu olmayacak mı? Benim dışarıdan mı almam gerek?

Arkadaşlar selam. Sormak istediğim soru şu; nedir bu MPK işlemci? Fanlı mıdır fansız mıdır? Sadece tek işlemci midir? Benim dışarıdan fan mı almam gerek?
İtopya'dan içinde bu işlemci olan PC alıyorum. Bu işlemcilerin soğutma fanları yok diyorlar doğru mudur?
Kasa benim elimde olduğunda işlemcinin üstünde soğutma bloğu olmayacak mı? Benim dışarıdan mı almam gerek?
Fanlı oluyor. Zaten işlemci stok fansız çalışamayacağı için onu hazır sistemde koymak zorundalar 😀

Sadece kutusuz olarak geliyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı