Bilgisayarım normal kullanımda az çok kassada oyun oynarken inanılmaz kasıyor. Örnek olarak Valorant oynarken her zaman donmalar oluyor kısa donmalarda değil, 10 saniyelik donmalar oluyor. Filmler ve TV uygulamasını açtığımda da aşırı donuyor. Bunun çözümü nedir?
Ryzen 5 3600
RX 5700 XT
1*16 GB 3200MHz RAM
480GB SSD
Basitçe bilgisayarının hangi donanımları veya yazılımların en çok gecikmeye sahip olduğunu gösterir. Programı kur ve sol üstteki yeşil başlatma butonuna bas. Ardından kasma yaşadığın işlemleri gerçekleştir ve programın ekran görüntüsünü buraya yükle.
Basitçe bilgisayarının hangi donanımları veya yazılımların en çok gecikmeye sahip olduğunu gösterir. Programı kur ve sol üstteki yeşil başlatma butonuna bas. Ardından kasma yaşadığın işlemleri gerçekleştir ve programın ekran görüntüsünü buraya yükle.
Sürücülerde ve donanımlarda gecikmeye sebep olan birşey gözükmüyor.
Oynadığın oyunda bir problem olabilir mi ? Daha önce aynı sorunu yaşayan kullanıcılarla karşılaştın mı ?
Sürücülerde ve donanımlarda gecikmeye sebep olan birşey gözükmüyor.
Oynadığın oyunda bir problem olabilir mi ? Daha önce aynı sorunu yaşayan kullanıcılarla karşılaştın mı ?
bilmiyorum fakat format atmıştım 3-4 gün boyunca sorunsuz hem bilgisayarım hem de oyunda 0 kasma oynadım fakat 3-4 günün sonunda aynısı olmaya başladı birde ek olarak şöyle bir sıkıntı var.