3600 TL ikinci el 1080Ti alınır mı?

NVIDIA GeForce GTX Titan 12 GB GDDR5 önerecektim ama stokta yokmuş maalesef.
Teşekkür ederim fikriniz için ama o model gerçekten "Bulunmaz Hint Kumaşı" gibi.
Aynı fiyat aralığında 2060S bulunabiliyor. İkinci el de olsa en azından garantili, faturalı bir ekran kartı almış olursun. 2-3 Yıllık karta o para verilmez.
Temiz 2060S ilanı bulursam düşünebilirim, fikir için teşekkürler. Benim almayı düşündüğüm 1080Ti da faturalı ancak dediğiniz gibi garantisi bitmiş.

Hocam ikinci el bir kart için çok fazla.
Doğru söylüyorsunuz hocam ancak hali hazırda 2K 165 Hz bir monitörüm var. Bu monitörü gerçekten hakkıyla kullanabileceğim bir ekran kartı arıyorum. Sizin önerileriniz nedir? Sıfır 2060S fiyatlarının 5000 liranın üstünde olduğunu düşününce de mi çok uçuk 1080Ti fiyatı?

Pazarlık ile 3K düşürebilirsiniz.
Bu ilanı da gördüm hocam da, açıkçası son kullanıcıdan almak istiyorum ekran kartını. Bilgisayarcılara pek güvenemiyorum. Ama dediğiniz gibi bu ilanları örnek olarak gösterip biraz da fiyatı düşürmeye çalışabilirim pazarlık ile.

Satıcı ile görüşüp kendisinden test sonuçlarını da istedim. Sonuçları da ekledim. ASUS ROG Strix 3 fanlı modeli. Bu fiyata alınır mı ne dersiniz?
(OCCT testini 30 dk yaptıktan sonra sonuçlarını istedim.)
Lütfen şaka de o ekran kartını 0 a 2600 tlye aldı maksiumum o satıcı ve sen 3 sene sonra 3600 tl vermeyi düşünüyorsun.

2060 mı 2060S mi?
Kesinlikle ikiside değil. Güncel kartlar içinde bile 1080ti oldukça başarılı ve güçlü bir kart olarak görünüyor. Eğer mining yapılmadıysa almanızı ciddi derecede tavsiye ederim. Hatta bulabilirseniz Zotac amp extreme olanını alın. O fiyata değer.

Hocam elimde MSI RTX 2060'ın Gaming Z modeli var. Fiyatta anlaşabilirsek size satabilirim. Sıfır fiyatın 4500 TL'lerde. İsterseniz themineyak1@gmail.com adresine mail atın detayları konuşalım. 2 yıl garantisi vardır daha.

Kesinlikle GTX 1080 veya 1080 Ti önermem. Artık güncelliğini yitirmiş kartlardır. DLSS ve biraz da olsun RTX için RTX 2060 veya 2060S çok daha mantıklı kartlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı