3600 TL Oyun bilgisayarı toplama

RobinTR

Kilopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 1-2 ay sonra bilgisayar topluyacağım, kendim sistem topladım 2 şekilde, acaba hangisi daha iyi olur size sormak istedim ve bu sistem 3-4 yıl büyük ihtimalle parçalarını değiştirmeyeceğim.

1.Sistem-)
diam2.png

2.Sistem-)

diam3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı 970 yetecektir. 980'e çıkmana gerek yoktur diye düşünüyorum. Msi tercihin olsun, Zotac gürültü üzerine kurulu bir ev gibidir. Anakart Gaming 3 veya 5, işlemci i5 4690 veya 4690k yapılabilir. Kasayı isterseniz power ayrı kasa ayrı biçimde alsanız daha mantıklı olabilir 650 watt idealdir, önerim Cooler master haf 912 plus 750 watt güç kaynağı barındırıyor, üstelik 80 plus sertifikalı. Ramlar Corsair ve Gskill en iyileridir bütçeden az da olsa kısmak isteseniz Gskill almanızı tavsiye ederim çok kaliteli ve soğutması iyidir. Monitör Aoc 21.5 inç i2269wv modeli güzel bir seçim olabilir. Tavsiyelerim bunlardır :).

İkinci sistemdeki güç kaynağının yeterli olacağını düşünmüyorum. Zaten herşeyiyle dengesiz bir sistem olmuş.

İlk sistem oldukça iyi. Ekran kartını Zotac dışında bir marka tercih ederseniz daha iyi olur.

3700 TL.png

Ben bu sistemi yıl başı indirimi olursa yararlanarak almayı düşünüyorum. Elimde 500 GB SATA 3 HDD olduğu için HDD eklemedim.
NOT: MSI ekran kartı tercih edilecektir fakat stocklarda bulunmadığı için yerine EVGA markalı olanını seçtim.

O bütçeyi çöp yapmışsın resmen, bütçen intel işlemci sığdırabileceğin bir bütçe yukarıda belirttiğim önerileri uygularsan güzel bir sistem çıkacak ortaya :).

Cooler master haf 912 plus kasasında USB 3.0 yok. Zaeten 750W çok fazla gelir.
Aoc monitör pek önermiyorum. Dinamik K. oranları aşırı derecede düşük oluyor.

Usb 3.0 ilave edilebiliyor hava silikülasyonu çok iyi o güç kaynağı sadece bir sacdan yapılmış bir kasaya satın almış olsan daha fazla fiyata çıkacak. Aoc panel olarak en iyi paneli üreten bir firma ıps ekran olması bir avantaj fiyat performans ürünü olduğundan onu önerdim, gayet güzel bir monitördür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı