Dosya Gezgini açılınca boş bir Dosya Gezgini uygulaması daha açılıyor

koraex

Decapat
Daha fazla  
1761777204377.png

Resimde gördüğünüz gibi Dosya Gezgini'ni her açtığımda yanında böyle bir şey daha açılıyor bu nedir acaba? Ayrıca arada kendi kendine de açılıp kapanıyor. Virüs bulaşmış olma ihtimali var mı bilgisayara?

Sistem kararlığı ile alakalı bir problem olabilir. Durduk yere mi olmaya başladı bu sorun? Eğer crack ile uğraşıyorsan veya indirme gibi işlemler yapıyorsan bir kontrol etmekte yarar var tabii. Kaspersky programı ile taramanı öneririm. Zaten sistemde yavaşlık gibi durumlarda oluşur virüs gibi durumlarda. Ayrıca bazı virüsler kendisini gizlemiyor. Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin Dosya Gezgini'ni açtığında başka bir program açılıyor mu diye. Ara sıra açılıp kapanması bana normal gelmedi.

Sistem kararlığı ile alakalı bir problem olabilir. Durduk yere mi olmaya başladı bu sorun? Eğer crack ile uğraşıyorsan veya indirme gibi işlemler yapıyorsan bir kontrol etmekte yarar var tabii. Kaspersky programı ile taramanı öneririm. Zaten sistemde yavaşlık gibi durumlarda oluşur virüs gibi durumlarda. Ayrıca bazı virüsler kendisini gizlemiyor. Görev Yöneticisi'nden kontrol edebilirsin Dosya Gezgini'ni açtığında başka bir program açılıyor mu diye. Ara sıra açılıp kapanması bana normal gelmedi.
Xbox Game Pass'ten bir oyun indirdikten sonra olduğunu düşünüyorum biraz mümkün mü bilmiyorum ama onun dışında da şuan olmuyor gibi ve sistemde bir fps düşüşü veya yavaşlama olmadı gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı