3600 TL Oyun ve Render İçin Sistem Toplama

kraldunyam

Hectopat
Monitör hariç 3600 TL (+200-250TL oynayabilir) bir sistem toplamak istiyorum. Bilgisayarın montaj hizmetini de yapıp, bana kargolayabilecek sitelerden öneri verirseniz sevinirim.

Sistemi kullanacağım alanlar: Unity 3D, Adobe Premiere video montaj işlemi ve render alma, Adobe After Effects, Android Studio; CS:GO, LOL gibi basit oyunlar.

IMG_1430.PNG

Hocam bu sistemi alabilirsiniz. Render konusunda güçlü bir PC oldu.
Ekran kartına gelirsek bilerek eklemedeim çünkü şu zaman da ekran kartı fiyatları aşırı uçuk seviyelerde.
Ağustos ayı sonu gibi düzeleceğine inanıyorum. Eğer düzelirse RX 570 veya bütçenizi biraz arttırıp GTX 1060 alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 248798
Hocam bu sistemi alabilirsiniz. Render konusunda güçlü bir PC oldu.
Ekran kartına gelirsek bilerek eklemedeim çünkü şu zaman da ekran kartı fiyatları aşırı uçuk seviyelerde.
Ağustos ayı sonu gibi düzeleceğine inanıyorum. Eğer düzelirse RX 570 veya bütçenizi biraz arttırıp GTX 1060 alabilirsiniz.

Teşekkür ederim Tuncay bey. Bu sistemi almayı düşünüyorum ancak ekran kartı olmadan ilk aşamada bu bilgisayar işime yarar mı? Eğer ekran kartı olmayacaksa şimdi hiç almamam daha iyi değil mi? Bir de bana hemen lazım bilgisayar. 3-4 adet iş birikti çünkü.

Hangi site orası hocam? Ve o sistem yukarıda yazdığım işlemler için uygun mudur arkadaşlar? Yorumlarınızı bekliyorum.
Teknobiyotik olması lazım arkadaşın dediği gibi ekran kartı uçuk fiyatlarda o yüzden Ağustos sonu olduğunu sanmıyorum ama beklemeniz lazım. Bu arkadaşın dediğini alıp ekran kartı fiyatları düşünce Rx 580-GTX 1070 alabilirsiniz.

Teknobiyotik olması lazım arkadaşın dediği gibi ekran kartı uçuk fiyatlarda o yüzden Ağustos sonu olduğunu sanmıyorum ama beklemeniz lazım. Bu arkadaşın dediğini alıp ekran kartı fiyatları düşünce Rx 580-GTX 1070 alabilirsiniz.
İlk baş için o sistem ekran kartsız bir işime yarar mı hocam? Yani ne gibi işlemler yapabilirim ekran kartsız bilgisayarda?

İlk baş için o sistem ekran kartsız bir işime yarar mı hocam? Yani ne gibi işlemler yapabilirim ekran kartsız bilgisayarda?
Hocam maalesef ekran kartsız Ryzen sistemleri açamıyorsunuz. İnteldeki gibi geçici olarak kullanabileceğimiz dahili grafik yok. Ama merak etmeyin ekran kartları stokları yenilendi 2 hafta gibi kartlar eski fiyatlarına yaklaşır ve o zaman alabilirsiniz. Gerekirse amazon gibi sitelerden uygun fiyatlara getirtiriz.

Hocam maalesef ekran kartsız Ryzen sistemleri açamıyorsunuz. İnteldeki gibi geçici olarak kullanabileceğimiz dahili grafik yok. Ama merak etmeyin ekran kartları stokları yenilendi 2 hafta gibi kartlar eski fiyatlarına yaklaşır ve o zaman alabilirsiniz. Gerekirse amazon gibi sitelerden uygun fiyatlara getirtiriz.
Anladım çok teşekkür ederim Tuncay hocam. 2 hafta bekleyin tavsiyenize uyacağım o halde. Amazon bakayım dediğiniz gibi.

Anladım çok teşekkür ederim Tuncay hocam. 2 hafta bekleyin tavsiyenize uyacağım o halde. Amazon bakayım dediğiniz gibi.

SSD, CPU, RAM gibi parçaları Amazon üzerinden alabilirsiniz.

Bu parçalar arızası nadir olan ve küçük boyutlu parçalar olduğu için Amazondan çok daha ucuza geliyor.

Adsız3333.png

Türkiyede 385 $ + %18 KDV = 454 $ (1605 TL) tutuyor aynı parçalar.

CPU Amazon.com: AMD Ryzen 5 1400 Processor with Wraith Stealth Cooler (YD1400BBAEBOX): Computers & Accessories
RAM Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz (PC4-19200) C14 Memory Kit - Black at Amazon.com
SSD Amazon.com: Kingston Digital HyperX FURY 120GB SSD SATA 3 2.5 Solid State Drive with Adapter (SHFS37A/120G): Computers & Accessories

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı