3600 TL Oyun ve Render İçin Sistem Toplama

SSD, CPU, RAM gibi parçaları Amazon üzerinden alabilirsiniz.

Bu parçalar arızası nadir olan ve küçük boyutlu parçalar olduğu için Amazondan çok daha ucuza geliyor.

Eki Görüntüle 249695

Türkiyede 385 $ + %18 KDV = 454 $ (1605 TL) tutuyor aynı parçalar.

CPU Amazon.com: AMD Ryzen 5 1400 Processor with Wraith Stealth Cooler (YD1400BBAEBOX): Computers & Accessories
RAM Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz (PC4-19200) C14 Memory Kit - Black at Amazon.com
SSD Amazon.com: Kingston Digital HyperX FURY 120GB SSD SATA 3 2.5 Solid State Drive with Adapter (SHFS37A/120G): Computers & Accessories
Amazon gümrük sorunu var yoksa bizde önermeyi biliyoruz. ;)

Amazon gümrük sorunu var yoksa bizde önermeyi biliyoruz. ;)
Gümrük sorunu derken? Nasıl bir sorun var? Amazon gümrükten geçerken ödenecek vergiyi depozito olarak kesiyor ve gümrükte sizin adınıza ödemeyi yapıyor.

Yasaklı ürün olmadıkça gümrükte problem yaşamazsınız.

Gümrük sorunu derken? Nasıl bir sorun var? Amazon gümrükten geçerken ödenecek vergiyi depozito olarak kesiyor ve gümrükte sizin adınıza ödemeyi yapıyor.

Teknolojik ürünlerde genellikle gümrük sorunu oluyor ve buraya gelirken kırılma vs çok oluyor.

O zaman bizde newegg üzerinden alırız sonuçta Türkiye'ye gönderim yapmaya başladı ve fiyatlar TL üzerinden hesaplanıyor :).

Teknolojik ürünlerde genellikle gümrük sorunu oluyor ve buraya gelirken kırılma vs çok oluyor.

Çok teşekkürler arkadaşlar. Zaten parçaları birleştirmekten çok anlamıyorum. En iyisi montaj hizmetiyle buradan almak.

""Bal tatlıymış. Nereden duydun? Eniştem yerken bakkal görmüş.""

Kırılma vs. çok oluyor? Nereden biliyorsunuz hocam. Yüzlerce kez sipariş verdim yurt dışından kırılma olayıyla hiç karşılaşmadım nedense.

""Bal tatlıymış. Nereden duydun? Eniştem yerken bakkal görmüş.""

Kırılma vs. çok oluyor? Nereden biliyorsunuz hocam. Yüzlerce kez sipariş verdim yurt dışından kırılma olayıyla hiç karşılaşmadım nedense.
4 kere ürün aldım mouse PC bileşeni vs 3'ü gümrüğe takıldı. 1'i kargoda kırık getirildi yenisini getirdiler 12.50$ aldılar. Siz düşünün birde bal tatlıymış bilmem ne biliyoruz da söylüyoruz Allah'a şükür "gerizekalı değilim" ;)

4 kere ürün aldım mouse PC bileşeni vs 3'ü gümrüğe takıldı. 1'i kargoda kırık getirildi yenisini getirdiler 12.50$ aldılar. Siz düşünün birde bal tatlıymış bilmem ne biliyoruz da söylüyoruz Allah'a şükür "gerizekalı değilim" ;)
Sizin şansınıza öyle olmuş hocam o zaman. R.I.P

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı