Ekran kartı çok düşük olmuş. İşlemciyle birbirini dengelesinler.
Render yapacağım için ekran kartı cok onemli mi ki. 2gb yetmez mi?Ekran kartı çok düşük olmuş. İşlemciyle birbirini dengelesinler.
PSU fazla olmuş fakat ilerde upgrade yapmak istiyorsan yeterli. Birde şunu hatırlatayım İ7 6700K yanında stok soğutucusuyla gelmiyor yani ek soğutucu almak zorunda kalacaksınız.Sistemi aldım.
i7 6700K işlemci
Msi z170-A pro ddr4 2800mhz
Msi gtx950 2gb
Samsung pro 256gb ssd
Corsair 2x8 ram ddr4 2400mhz
Zalman z3 plus kasa
Zalman 700w 80plus guc kaynagi
Render için kullanıcam.
Evet onu unuttum yazmayı. Intelin ufak Soğutucu koyarız dedi. Yeter ins. Başka sıkıntı varmı acabaPSU fazla olmuş fakat ilerde upgrade yapmak istiyorsan yeterli. Birde şunu hatırlatayım İ7 6700K yanında stok soğutucusuyla gelmiyor yani ek soğutucu almak zorunda kalacaksınız.
Yok sistem güzel. Sadece render amaçlı kullanılacak değil mi?Evet onu unuttum yazmayı. Intelin ufak Soğutucu koyarız dedi. Yeter ins. Başka sıkıntı varmı acaba
Evet render icin kullanıcamYok sistem güzel. Sadece render amaçlı kullanılacak değil mi?
Render için işlemci ve ram önemli değil mi ve i7 istedim o yüzden bu şekilde topladım bakalım inş sıkıntı olmazBütçeyi aşabilirim diyorsan tavsiye ederim. Render için Quadro ekran kartı alınır. Gtx 950 yakışmaz.
Eki Görüntüle 146914
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.