3600 TL sistem toplama

BatuhanOcal

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı günler, kullandığım laptop artık yetersiz gelmeye başladığı için dolar kurununda yavaş yavaş düşmesiyle kendime masaüstü bilgisayar almaya karar verdim. Bundan önce 5 laptop eskittim ve 2 yılda 1 1.600 - 1.800 TL verip tekrar yeni bilgisayar almak artık canımı sıkıyor.

Şuana kadar masaüstü kullanmadım o yüzden monitörüm falanda yok maalesef. Toplam meblanın içinde OEM 8.1 win ve monitör olmasını istiyorum. Monitör marka tercihim AOC görüntüsü bayağı hoşuma gidiyor.

Ayrıca bu bütçeye dd3 mü ddr4 sistemmi toplasam bilemedim, olmuşken ddr4 olsun diyorum ama bakacağız artık. Sistemin tamamını Vatandan alacağım, internetten almak istemiyorum gözümle görmem gerek.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kasayı zevkine göre seçebilirsin zalman coolermaster corsair gibi markalar güvenilir vatandan topladım webdenaldan alırsan 100 200 tl farkeder. Güle güle kullan tecrüben yoksa kendin toplamanı önermem vatandan alırsan montajı yapıyorlar
pc.png

MSI R9 390 ekran kartını OEM W 8.1 ve monitör alacakken 3600 liraya sığdıramazsın. i5 6600k da bence oldukça gereksiz. Kur normal düzeyde olsa hem fikirim ama kur belli.

i5 4460 & i5 4590 - GTX 960&R9 380 olabiliyor maksimum. Çok yanlış sistemler toplamışsın.

En fazla nasıl bir sistem çıkartabilirim diye şuan vatanı kurcalıyorum ama yorum atacak bilgili arkadaşlar daha iyi bilir.

Anakart olarak h97 gaming 3 niyetim ses kalitesi yüzünden. Bakalım bilgili insanlar elbet okuyacak :) Ayrıca zalman 3 plus dururken gidip 500 liraya kasa çıkarmışsın.

Kardeşim OEM 8.1 bence şimdilik dahil etme bu fiyata monitör dahil gayet güzel sistem toplanır ama bir Windows 580 TL :p GTX 970 ile GTX 960 arasında çok fark var.

Doğru söylüyorsun kardeşim orjinal windows 8.1 çok pahalı.

Yalnız dostum arkadaş monitör dahil bir sistem istemiş ayrıca Skylake işlemcilerde stok fan çıkmaz dolayısıyla overclock yapmasa bile soğutucu şart. Eğer sen bunları sepete eklediysen ve resimde gözükmemişse özür dilerim.

Merhaba yorumlarınız için çok teşekkür ederim. W 8.1 almazsam olmaz ki oem olarak alacağım 355,72 TL denk geliyor, ayrıca monitörümde yok monitörsüz oyun oynayamam değilmi :))

Skylake işlemciye verilen para yerine haswell i5 4590 almayı ondan artan meblayıda başka bir parçaya yatırmak daha mantıklı geliyor bana?

Ayrıca vatandan alacağım bütün parçaları buna dikkat ederseniz sevinirim, direk olarak sepete ekleyince internetteki fiyatıyla hesaplıyor. 3600 lirayı 1 kuruş aşmam mümkün değil taksit ile alacağım. Eve destek oluyorum çünki. Oturup hesapladım maksimum 3600 lirayı kaldırabilirim ki bunuda 9 ayda ödeyeceğim.

Screenshot

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı