3600 TL'lik sistem alınır mı?

G4600 işlemci
1050 Ti Ekran kartı
H110M anakart
8 GB RAM
1TB HDD sistem toplasam daha az ödemiş olursun. :)

Uzak durmam gerektiğini biliyorum ben de fakat bir arkadaşım sormuştu emin olmak istedim. Peki max 4000 tl'ye kadar önerebileceğiniz sistem var mı?

Uzak durmam gerektiğini biliyorum ben de fakat bir arkadaşım sormuştu emin olmak istedim. Peki max 4000 tl'ye kadar önerebileceğiniz sistem var mı?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : MSI H410m-a Pro Lga1200 Intel H410 Anakart | Trendyol 585 TL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci | ITOPYA 719 TL
Ekran kartı : Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik 1.733 TL
Ram : Neo Forza 8 GB DDR4 3000 MHz CL15 1.35V Gaming Soğutuculu Ram Fiyatları ve Özellikleri (n11.com) 285 TL
Depolama : Intenso INT3813440 240GB 520MB-500MB/S 2.5" Sata 3 SSD Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor 249 TL
Kasa : Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı (sinerji.gen.tr) 345 TL
Güç Kaynağı : FSP Hydro HD500 500 W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri 373 TL

Alınabilecek en kötü sistem bu.

Fiyat : "4.290" TL

"Siteler güvenli, parçalar kalitelidir. Şahsen dandik parça ve anı sanı bilinmeyen site önermesi yapmam"
Bu sistemin işlemcisini Ryzen 5 3400G ile değiştirin. @pc-user

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videodaki değerlerden biraz daha fazla fps alırsınız . Gamegaraj güvenilirdir .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı