3600 TL'ye ASUS M5A97 R2.0 Masaüstü Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rahode

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar dostlar ;
Bütçem 3600 TL 2 Tane sistem topladım ama hangisi alsam bilemedim görüşleriniz ve önerileriniz benim için çok önemli sistemi Bu pazar alacağım.

İşlemci: Intel Core i5-4690K
Anakart: ASUS M5A97 R2.0(Anakartımı değiştirip MSI Z97 Gaming 3 yaptım)
Grafik Kartı: Asus GTX 970 Direct CU II Strix OC
Ram: HyperX Beast 8 GB (2x4GB) 1866MHz (Bu ramin 2 çeşidi var stokta olanın isiminde XMP ifadesi geçiyor fiyatları aynı bende sepetime XMP olanını ekledim herhangi bir fark yapıyor mu ?)
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper T4
Harddisk: WD Caviar Blue 1 TB 7200 Rpm
Monitör: Asus VN247H
Kasa: CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02
Tüm bileşenleri Kasam içine alabilir mi ?

Son düzenleme:
Corsair carbide serisi champ spec 02 modeline bakmayı denedin mi? Tavsiye ederim.

650w Bu sisteme yetiyor ise neden olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı bence tercih etmelisin parçaların içine sığmama gibi durumu yok, bütçeye uygun birşeyler arıyorsun sanırsam. Fiyatına göre ben çok beğendim görünümüde güzel tasarımı göze hitap ediyor. Anakart Gaming 5'e bütçe yetiyorsa alınmalı fakat sli gibi bazı özelliklerden yararlanmayı düşünmüyorsanız Gaming 3 yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Z97 gaming 5 i ekledikten sonra fiyat 200 TL uçtu pek yararıma değil SLI nedir Oyun bilgisayarı olarak düşünebiliriz bu sistemi SLI sız performansı azalırmı

Nvidia destekli ekran kartı tek bir güç gibi kullanmana yarar. Oyunlarda sana bir artı sağlar diyeceğim fakat zaten her oyun bu desteği sağlamıyor. Zaten alacağın kart Gtx 970 sli yapsan fiyatı bir 980 fiyatına çıkacak. Gaming 3 düşün o zaman kullanmayacaksan ileride öyle bir düşüncen yoksa.

Öyle bir düşüncem yok z97 gaming 3 yaptım anakartımı.

Seçtiğiniz Anakart AMD işlemciler için tasarlanmış.

Power kaliteli sistemini çalıştıracaktır diye düşünüyorum, hayırlı olsun güle güle kullan. Ramları Gskill 8 gb 2x4 şeklinde alabilirsin 1600 mhz cl9 olanını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı