36000 TL'ye Monster Tulpar T7 v20.7.2 alınır mı?

Bütçe
36.000
G15 kronik sorunlu ısınan ve limitli bir cihaz yazdığınızdan sonrasını okumadım, iyi forumlar.
Kusura bakmayın eski kasadan bahsettim. Ancak halen alınmaz çünkü adam akıllı bir control paneli yok daha. Destek gibi şeylerde cabası. Isınmasını limitsiz (belli değil) olduğuna bağlıyorum.

hocam kısacası t5 olur t7 olur dimi yani ben şu bilgiyi almak istiyorum monster pişmanlık yaparmı?
T7 almayın. Limitsiz ve iyi bir soğutmaya sahip. Pişman çok etmez Clevo gibi dandik bir kasa almadığınız sürece.
Termal macunu değiştirmen gerekir bir de çok ısınıyor daha geçen arkadaşım Monster kullanıyor 2 3 senedir 2 hafta önce SSD'si yandı ben güvenemiyorum Monster'a.
Hangi kasa ? Clevo zaten dandiklikte ayrı bir seviye. MSI ve Tongfang kasa alınabilecek bir cihaz.

HP son serisi Victus 16 ile gayet güzel bence kaliteli mi tartışılır ama bence gayet güzel bir firma.
Daha limit nedir, thermal throttling nedir, cinebench nedir bilmeden konuşmak çok güzel değil mi ?

peki teşekkür ederim peki siz monster mı alırdınız o dedğiniz hp yimi hangisi onun bide bakımı var ücretsiz bunuda es geçmeyin lütfen değerlendirirken
Monster'ın bazı kasaları. HP bulaşmazdım.

G15 sorunlu, Control paneli olmayan ve ısınan (sorun değil limitsiz) bir cihaz. LOQ limitli ve soğutma açıısnda sorunları var diye biliyorum.

Limitli, kronik sorunları var.

Kaliteli değil. Amerika'nın Excalibur'u desem yalan olmaz. Tek artısı kasası derim. Ekran kalitesiz, soğutma limite rağmen kalitesiz, Wi-Fi gibi diğer şeyler legacy driver olarak W11'de bile gelmiyor. EliteBook kullandım uzun süre ve Dell'e (5520) geçince farkı anladım.
hee anladım hp alınmaz aga excalibur az çok biliyorum en güzeli monster yada deel düşünmek gibi geliyor bana

Technopat Haberler

Geri
Yukarı