almibel Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 137 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2020 #1 Merhaba, bende 8x2 CL18 3600MHz RAM'ler mevcut. Bu RAM'leri ben BIOS üzerinden yükselttim fakat yine de 1066 gözüküyor, niye böyle acaba? Bunu nasıl düzelteceğim acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2020
Merhaba, bende 8x2 CL18 3600MHz RAM'ler mevcut. Bu RAM'leri ben BIOS üzerinden yükselttim fakat yine de 1066 gözüküyor, niye böyle acaba? Bunu nasıl düzelteceğim acaba?
KS KS almibel Kilopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 137 Yer Kanada Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #11 Pool_Dead dedi: Geç cevap için kusura bakmayın. RAM'leriniz göründüğü kadarıyla olması gerektiği gibi çalışıyor herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız. En doğru sonucu BIOS gösterecektir ama görev yöneticisi ve CPU-Z'nin yanıldığına da şahit olmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler tekrardan Artı 0 Eksi
Pool_Dead dedi: Geç cevap için kusura bakmayın. RAM'leriniz göründüğü kadarıyla olması gerektiği gibi çalışıyor herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız. En doğru sonucu BIOS gösterecektir ama görev yöneticisi ve CPU-Z'nin yanıldığına da şahit olmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler tekrardan