En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Red İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 744,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu hafta @Uchiha Shisui hocamın dediği soğutucuyu R5 5500'e taktım beni şaşırttı sessizliği ve serinliği tavsiye ederim fiyatının hakkını veren bir soğutucu.
Kasa tam olarak önden hava alamıyor gibi ama tamamen de kapalı değil. İdare eder. Önerilen ID Cooling'i alabilirsiniz. Veya illa 1000 liramı kullanayım derseniz Scythe Fume 2, Mugen 5 gibi modellere de yönelebilirsiniz. Sıvı soğutma gibi performansları var.
Kasa tam olarak önden hava alamıyor gibi ama tamamen de kapalı değil. İdare eder. Önerilen ID Cooling'i alabilirsiniz. Veya illa 1000 liramı kullanayım derseniz Scythe Fume 2, Mugen 5 gibi modellere de yönelebilirsiniz. Sıvı soğutma gibi performansları var.
Peki biraz daha bütçemi arttırıp sıvı soğutma alsam bu işlemci için fazla mı olur işin doğrusu sağlıklı ve uzun ömürlü birşey olsun istiyorum çünkü kullanacağım bu sistemi
Peki biraz daha bütçemi arttırıp sıvı soğutma alsam bu işlemci için fazla mı olur işin doğrusu sağlıklı ve uzun ömürlü birşey olsun istiyorum çünkü kullanacağım bu sistemi
Yani görsellik açısından sıvı soğutma daha iyi oluyor, hem kasada yer kaplamıyor. 240mm sıvı soğutmalara kafa tutar ama bu soğutucu. Fazladan 600-700 lira daha vermeye gerek yok aslında yakın zamanda işlemci değişmeyecekseniz. Hatta yukarıdaki ID Cooling bile stok değerler için fazlasıyla yeter 3600X'e.
Peki biraz daha bütçemi arttırıp sıvı soğutma alsam bu işlemci için fazla mı olur işin doğrusu sağlıklı ve uzun ömürlü bir şey olsun istiyorum çünkü kullanacağım bu sistemi.
Tekrardan merhaba şimdi deneme amaçlı biostan CPU frekans değerini 3800 sabit yaptım şuan 72 derecenin üstüne çıkmıyor burda anormal bir durum var mı test ettiğimde oyunlarda performans kaybı yok gibi sanırım
Tekrardan merhaba şimdi deneme amaçlı BIOS'tan CPU frekans değerini 3800 sabit yaptım şu an 72 derecenin üstüne çıkmıyor burada anormal bir durum var mı test ettiğimde oyunlarda performans kaybı yok gibi sanırım
Siz bu durumda işlemci Boost edilmesin istiyorsunuz. Temelde sıcaklığı düşürür ama performans kaybı olmaması mümkün değil. Çünkü bu şekilde R5 2600 sahibi gibi bir şey oluyorsunuz. Tabii ekran kartınızı bilemiyorum ama beslenmesi gereken durumlarda ya da işlemcinin öncelikli olduğu oyunlarda fark gözlemlenebilir.