3600X 85 derece oluyor

Ekran kartım rtx 2080 ventus modeli test halâ devam ediyordu 82 lere geldi sanırım soğutucu almam şart oldu şimdi sipariş veriyorum geldiğinde sonuçları paylaşacağım
2. el Noctua bulabilirsin o bütçe ile.
Eki Görüntüle 1420274
Bakayım Ankara içi varsa yarın gün içinde alırım

Hocam undervolt yapmayı deneyin hem performans kaybınız olmaz hem ısıl değerleriniz düşer tabii bir de kule soğutucu takarsanız oyunlarda maksimum 60 dereceleri falan görürsünüz.

Hocam undervolt yapmayı deneyin hem performans kaybınız olmaz hem ısıl değerleriniz düşer tabii bir de kule soğutucu takarsanız oyunlarda maksimum 60 dereceleri falan görürsünüz.
Soğutucunun siparişini verdim kule tipi olan yarın elime ulaşır muhtemelen değerlerden memnun kalmazsam Undervolt deneyeceğim teşekkür ederim elime ulaşırsa yarın sonuçları paylaşacağım

Merhaba ürün elime ulaştı ve montajını çok kolay bir şekilde yaptım ve değerlerden oldukca memnun kaldım herkese tavsiye ederim harika bir ürün ciddi anlamda

Merhaba ürün elime ulaştı ve montajını çok kolay bir şekilde yaptım ve değerlerden oldukca memnun kaldım herkese tavsiye ederim harika bir ürün ciddi anlamda
İşlemci Sıcaklığım 67 derecenin üstüne çıkmadı aynı testi tekrar yaptığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…