3600X işlemciye undervolt nasıl yapılır?

Şu an oradayım zaten manuelde giriliyormuş şimdi basınca fark ettim 0.200 yapıyorum.

Hayır kastım direkt 1.2v yazarak giriyorsunuz. Siz şu an kaç v düşeceğini seçiyorsunuz. Normalde OC yaparken Max şu kadar v olmalı diye girmek gerek. Yani 1.2, 1.4 gibi.

Undervolt yapmadan önce boost kapatıp sistem sıcaklıklarını kontrol ederseniz sorununuz çözülebilir.

Ben de onu diyorum UV yaparken offset mod mantıklı ama OC yaparken override mode çok daha işlevli.

Hayır kastım direkt 1.2v yazarak giriyorsunuz. Siz şu an kaç v düşeceğini seçiyorsunuz. Normalde OC yaparken Max şu kadar v olmalı diye girmek gerek. Yani 1.2, 1.4 gibi.

İşte bu konuya dair bilgim sıfır 1.2 yazdırmıyor sistem 12, 20, 200 bu tarz yazmama izin veriyor artı ekside bırakamıyorum nokta virgülde bırakmıyor.

İşte bu konuya dair bilgim sıfır 1.2 yazdırmıyor sistem 12, 20, 200 bu tarz yazmama izin veriyor artı ekside bırakamıyorum nokta virgülde bırakmıyor.

Telefondan video kaydetme şansınız var mı acaba?

Orda advanced tarzı bir yer olması lazım ek olarak açılan. Bir ara benzer bir konuda daha yaşanmıştı bu. Çözümü hatırlamıyorum şuan kusura bakmayın. Ancak manual girilebildiğine eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…