3600X Sistem Nasıl?

Biraz aşıyor ama ekran kartı ayrı olarak RTX 2080 Super:
Zaten aldığınız zaman ekran kartı ayrı gelecek ekleyeyim.

Tamamen Sinerji ve sıvı soğutma:

mATX te kücük olduğu için parçalar sıkışık oluyor ve ısınma problemi olabiliyor diye okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi. normal atx ile aralarında ne fark var. ikinci sorum da inno3d ekran kartı ve benim koyduğum palit arasında sıcaklık olarak fark var mı onu merak ediyorum. topladığın sıvı soğutmalı sistem kafamdaki bu sorular hariç güzel geldi bana.
 
Anakart gayet iyi sıkıntı yok. Attığım Inno3d daha üst segment bir kart soğutma bakımından daha.

Dediğim gibi zaten ekran kartı kargo ile hasar oluşmaması için ayrı gelecek gelince siz takacaksınız ayrı almak çok daha mantıklı.

Peki attığın sıvı soğutmalı sistemi ekran kartsız alsam yine ekran kartı montaja hazır bi şekilde toplarlar mı. Ekran kartını da bunu alsam en ucuzu bu baktığım kadarıyla.


Kendi attığım sistem için de diğer arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum hala.
 
Sıvı soğutma yerine aslında 3700X almak daha mantıklı olabilir. Neden RTX 2080 Super istemiyorsunuz?

Pahalı çünkü :) uyguna getirmeye çalışınca da diğer parçalardan kısmak gerekecek ki istemiyorum böyle yapmak. Peki attığın sistemde sıvı soğutmayı çıkarıp işlemciyi 3700x yaparak alsa mı? ekran kartını da dediğim siteden alsam olur mu?
 
Herkese iyi günler. Şöyle bir sistem topladım. Şöyle bir bakın bir eksiği gediği uyumsuzluğu var mı? Ayrı ayrı toplayınca daha uyguna geleceğini biliyorum ama buradan toplamam gerekti. Herhangi bir sıkıntısı yoksa hemen sipariş vereceğim.


Monitör olarak da bunu almıştım.

B550 GAMING X yerine B550A PRO almak daha mantıklı. Bir de ekran kartını aynı fiyata 2080 Duke ya da 2080 ex alabilirsiniz. Zaten ekran kartını monte etmiyorlar.
 
Son düzenleme:
B550 GAMING X yerine B550'a Pro almak daha mantıklı. Bir de ekran kartını aynı fiyata 2080 Duke ya da 2080 ex alabilirsiniz. Zaten ekran kartını monte etmiyorlar.

Pro kalmadığı için ikinci alternatif olarak onu seçtim mecburen. Evet ekran kartını monte etmediklerini öğrendim. En kötü farklı bi siteden alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı