- Makaleler
- 1
Darboğaz yapar, az da olsa uz da olsa yapar. 2K monitör alırsanız güzel olur ama.
Yahu o marka PSU alınmaz. Neden anlamak istemiyorsunuz?
İyi bir markadır.P.
Thermaltake iyi midir daha önce duymadım.
İyi bir markadır.
1080P'de RTX 3070 kullanmak karta hakaret niteliğinde olur. İlerleyen süreçte monitör değiştiremeyecekseniz, 1080P için o karta Ryzen 7 3700X tavsiye ederim.
Sepetinizde hem kasada hem de ayrıyetten PSU var.
Yapmıyor.RTX 2080 Ti ile Ryzen 5 3600x testlerini incelerseniz darboğaz olduğunu göreceksiniz. Bu oyundan oyuna değişir, ayrıca bu oyunun çok oyunculu çevrimiçi bir oyun olduğunu varsayarsak işlemciye binen yük daha da artacaktır.
Sepetinizde hem kasada hem de ayrıyetten PSU var.
Ayrıca markaya göre değil modele göre parça seçmek daha doğru olur.
Ek olarak 8GB bellek yetmeyecektir. FPS drop yemenize sebep olur.
Bütçenizi söyleyin ona göre bir sistem toplayalım.
Yapmıyor.
Ryzen 3600 bile CS:GO'da 1080P'de %25 civarında kullanılıyor.
Sepetinizde hem kasada hem de ayriyeten PSU var.
Ayrıca markaya göre değil modele göre parça seçmek daha doğru olur.
Ek olarak 8 GB bellek yetmeyecektir. FPS düşmesi yemenize sebep olur.
Bütçenizi söyleyin ona göre bir sistem toplayalım.
Yapmıyor.
Ryzen 3600 bile CS:GO'da 1080P'de %25 civarında kullanılıyor.
O zaman kışın ortalarında sistem toplama konusu açın. Şimdi çok erken.Bütcede 10 11K arası 3070'li almayı planlıyorum kışın ortalarında.
600W yetmez birde anakart seçimi yanlış gibi@MetehanSavas Ekran kartsız bu sistem daha iyi oldu. Toplamda 4900₺ yaptı.
XBARHTGB kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
O zaman kışın ortalarında sistem toplama konusu açın. Şimdi çok erken.
600W kaliteli bir PSU'da 2080Ti ve i9 9900K işlemcili sistem bile kullanılır. 2080Ti'li sistem bile prizden en fazla 450W çekecektir.600W yetmez. Bir de anakart seçimi yanlış gibi.
Üstteki mesajlarıma bakın. 2080Ti bile darboğaz olmuyor.3600x yeterli olacağını sanmıyorum. Çıkmadan bilemeyiz. Sadece tahmin ediyorum. Ben RTX 3070 almak için işlemcimi Ryzen 7 3700x ile upgrade yapmayı planlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.