G grse Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3 5 Nisan 2020 #1 Arkadaslar bu Sistemde hatasiz CS GO ve LOL oyundan atma yasiyorum ve 320 FPS alirken donmalar yasiyorum. CPU kullanimi 20% GPU 53%, sizce sorun nerede yardimci olur musunuz?
Arkadaslar bu Sistemde hatasiz CS GO ve LOL oyundan atma yasiyorum ve 320 FPS alirken donmalar yasiyorum. CPU kullanimi 20% GPU 53%, sizce sorun nerede yardimci olur musunuz?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #2 XMP açıyor isen kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS G grse Centipat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 3 6 Nisan 2020 #3 MayCrasH dedi: XMP açıyor isen kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ayni sorun devam ediyor CPU kullanimi az GPU da oyle acaba darbogaz mi yapiyor? Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: XMP açıyor isen kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ayni sorun devam ediyor CPU kullanimi az GPU da oyle acaba darbogaz mi yapiyor?