3600X ve RTX 2060 hazır sistem alınır mı?

Kendiniz birleştiremezseniz alın o zaman sistemi, çok pahalı değil 300-400 TL oynuyor.
Kullanılan Hyper K PSU da biraz eski, haberiniz olsun.

@HABAR Öyle bir sistem alınıp da hava akışı kötü olan Dark kasa alınmaz. Anakarttan da kısılmış. Önermem. 2070 SUPER yerine 2060 SUPER alır bileşenlerden kısmaz.
Hazır sistem olduğu için sadece Watt’ları değiştiriliyor hocam marka aynı kalıyor sorun yaratır mı ?

@Caner Uncu hocam revize ediyorum.
Bu sistemin;
Anakartını Asus Tuf B450-Pro
SSD'sini Toshiba OCZ TR200 480GB
Kasasını Sharkoon Night Shark RGB
PSU'sunu da Sharkoon SHP650 V2 650W
ile değiştirip alabilirsiniz.(Halihazırda 8000 lira)
Ben 8000 liralık sisteme SHP650 önermem, Ali Rıza hocamın dediğine göre, ki PSU'dan çok anlayan birisidir, içinde kullanılan ünite eski ve de korumalar eksik. Attığım sistem çok daha iyi olacaktır. Tabii sistemin geri kalanı gayet iyi. PSU daha iyi bir model olursa alınır.

Ben 8000 liralık sisteme SHP650 önermem, Ali Rıza hocamın dediğine göre, ki PSU'dan çok anlayan birisidir, içinde kullanılan ünite eski ve de korumalar eksik. Attığım sistem çok daha iyi olacaktır. Tabii sistemin geri kalanı gayet iyi. PSU daha iyi bir model olursa alınır.
Hemen altında Cooler Master'in MWE PSU'ları var zaten. Özelleştirmeyi o şekilde yaptım, isteyen değiştirebilir tabii ki, değil mi?

Fsp hydro 700W ile yükseltiliyor sadece hocam ona yorumunuz nedir ?

Nedenini öğrenebilir miyim ekran kartı konusunda ?

Hocam kendim parçaları birleştirecek donanımda değilim ve n11 gibi yerlerden almak istemiyorum açıkçası. Sisteme göre bu fiyat fazla mı sizce? Fazlaysa ne kadar olmalıydı?
2060 super gigabyte windforce kullanıyorum ve coğu gaming karttan daha iyi soğutmaya sahip aynı zamanada fiyatı daha uygun

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı