Tekrardan Merhaba arkadaşlar,
Sonuçları sizinle paylaşmak istiyorum.
X6 ( Çin malı ) cpu soğutucu ile OC MODU KAPALI boşta : 40-50 derece arasında.
Tam yük altında ise 65-75 derece arasında.
Arctric Freezer 34 Esports Duo ile OC MODU AÇIK boşta : 40-50 derece arasında.
Tam yük altında da 60-65 derece arasında.
Sonuçlar memnun edici. Çünkü işlemci bu yaz sıcaklarında ki evimin tüm gün güneş almasından ve evdeki odaların hararetine rağmen Freezer 34 Esports Duo soğutucu OC açıkken bile farkını rahatlıkla gösterdi. Ayrica deyinmek istediğim diğer bir konu gerçekten çok çok sessiz arkadaşlar. %100 çalışırken bile sessi varla yok arasında duyulmayacak sessizlikte. Sesi duymak için kulağımı kasaya yakinlastirip zor sesini duydum.
Ayrıca dandik çin malı termal macunlarında işlemciyi soğutucuya yapıştırdığını ve bu durumun işlemci veya anakartın işlemci soketine zarar verebileceğini de deneyimlemiş olduk.
Belki biraz fazla vericez ama verdiğimiz para kaliteli ürünler elde etmiş olucaz. Ayrıca elimizdekini de tehlikeye atmamış olacağız.
Bu konu altında bana önerilerini sunan ve yardımcı olan herkese çok teşekkürler.
Ayrıca Dark N10 Pro Kasa , MSI Gaming Plus X570 anakart ve Arctric Freezer 34 Esports Duo 'nun beraberinde montajda tam uyumluluk gösteriyor. Ram slotlarına değme veya kasaya sığmama gibi bir durum yok. Bu kasayı kullanan arkadaşlar içinde burada bu görüntüyü paylaşmak istiyorum.