3600X'e MSI MPG B550 alınır mı?

Daha fazla  
Bayağıdır bilgisayar toplamaya uğraşıyordum. PSU, RAM ve kasayı aldım. Sıra anakart ve işlemcide. Ama çok kararsızım. 3600X'e 1500TL'lik bir anakart almak mantıklı mı? Ekran kartı konusunda kararsız olduğum için de şüphe duydum anakart işlemci konusunda. Şimdilik RX 550 alıp stoklar düzelince 1660 Super'e geçmeyi düşünüyordum. Sizce mantıklı bir hareket mi?

Öte yandan 10400F'de alabilirdim ama Adobe'nin programları hem RAM hem de çoklu çekirdek gerektiriyor sanırım. Hem de arkada video çekip frag movieler yapmak istediğimden 3600X istiyorum.

Tomahawk Max harici, ucuzdan pahalıya bunları önerebilirim:

Gördüğüm kadarıyla ASRock Pro4 3000 serisini BIOS update olmadan destekliyor. Eğer yanlış ise, BIOS update gerekiyorsa almayın. Görüntü alamazsınız.

Tomahawk Max harici, ucuzdan pahalıya bunları önerebilirim:

Gördüğüm kadarıyla ASRock Pro4 3000 serisini BIOS Update olmadan destekliyor. Eğer yanlış ise, BIOS Update gerekiyorsa almayın. Görüntü alamazsınız.

Hocam 2-3 sene sonra işlemci üst seviyelere çıkarmayı planlıyorum. Hem de PCI-e 4.0 bir M.2'de alacağım bu yüzden 550 çipset bir anakart istiyorum. ASRock B550M Steel Legend ya da indirime girerse MSI MAG B550M Mortar Wi-Fi'yi önerir misiniz?

Steel Legend Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum. Ayrıca Mortar Wi-Fi indirime girerse alınabilir. Wi-Fi lazım değilse Gaming Plus'da tercih edilebilir.

Teşekkürler hocam, Gaming Plus'u almayı düşünüyordum. Belki iki sene sonra 5600x gibi bir işlemciye de geçebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı