360Hz vs 280Hz

Monitöre OC yapmak hiç sağlıklı değil. Kısa sürede pixel ler grileşiyor renkler ölmeye başlıyor bizzat yaşayanı gördüm. Zaten 280 OC olan ürünlerde ghosting meydana geldiğini duymuştum. Onun içinde OD ve Gain ayarı yapılması gerekli 2. bir fabrika menüsü var ordan ayarlanıyor. Kısa sürede ölür panel bilgin olsun.

Baya fark eder 240 ile 280 arasında bile gözle görülür bir fark var.
Allah aşkına ne farkı var. Çok minik bir fark gözle görülür hissi 60 dan 144e geçerken hissediyorsun en çok onun harici çok önemi yok. Profesyonel oyuncularından bazıları durumu olmasına rağmen 360a geçmiyor bile fark öyle çok fazla değil çünkü

Allah aşkına ne farkı var. Çok minik bir fark gözle görülür hissi 60 dan 144e geçerken hissediyorsun en çok onun harici çok önemi yok. Profesyonel oyuncularından bazıları durumu olmasına rağmen 360a geçmiyor bile fark öyle çok fazla değil çünkü
Anılın da dediği gibi. Bazı şeyleri çok yanlış biliyorsunuz yada abartıyorsunuz. Hz nin de oluşturma gecikmesi burda da görüldüğü gibi aradaki farkı hesaplayın. Eğerki hata payını düşürmek istiyoraanız Zowie monitör tercih etmelisiniz kullandıkları teknolojiler en büyüğüde AMA teknolojisi, likit kristalleri ile çok daha iyi gecikme sunuyor. Diğr markalara göre halen zowie farkını koyuyor salı günü xl2411k dan xl2546k geçeceğim belki yazarım buraya görüşlerimi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230417_052909_YouTube.jpg
    Screenshot_20230417_052909_YouTube.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 101
Ben hissediyorum o farkı sen hissedemiyorsan ben ne yapayım? Aynı gün içerisinde hem 240Hz hem 280Hz kullandım farkıda belli oluyor. 165Hz ile 240Hz arasında zaten ciddi bir fark var mouse oynatırken bile belli oluyor. 360Hz hariç tüm monitörleri kullandım 60-75-120-144-165-240 ve 280Hz monitörler kullandım hepsinin arasında fark vardı sadece 120 ile 144 arasında bir fark yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı