3675 liraya Xbox alınır mı?

Kokorec123

Femtopat
Daha fazla  
Malum donanım fiyatlarından ötürü mevcut sistemi yenilemek veya yükseltmek cep yakmaya başladı. Az önce italatçi garantili Series S'i modelinin 3675 liradan satıldığını gördüm. Bu piyasa şartlarında alınır mı?

İthalatçı garantisine pek güvenim yok, birçok kişi de bu konuda hemfikir. Resmi garanti olmadıkça garantiyi boşvermek en iyisi olabilir.
2. el temiz Series S'ler, gamepad ve kutusu ile 3000-3100 TL'ye bulunabiliyor ve birçoğu resmi Xbox garantili. Param güvende ile alsanız dahi 3300 TL'yi geçmiyor yani, 375 TL kalıyor böylece, o paraya da birkaç yöntem ile 2 yıllık Game Pass aboneliği alabilirsiniz.

Dostum bir arkadaşim ithalatçı garantili ürünü alıp Microsoft Türkiye ile iletişime geçip Türkiye garantili yaptı bir bu olaya bak derim bu arada fiyat iyi dolar kuru böyle giderse çok zor bulunur bir fiyatlara.

Dostum bir arkadaşim ithalatçı garantili ürünü alıp Microsoft Türkiye ile iletişime geçip Türkiye garantili yaptı bir bu olaya bak derim bu arada fiyat iyi dolar kuru böyle giderse çok zor bulunur bir fiyatlara.
Garanti süresinimi uzattı yoksa garantisi yokken garantisini mi yaptırdı ?

İthalatçı garantisine pek güvenim yok, birçok kişi de bu konuda hemfikir. Resmi garanti olmadıkça garantiyi boşvermek en iyisi olabilir.
Avrupa'dan getirilen ürünler de 2 yıl, Asya'dan getirilenler de ise 1 yıllık Microsoft garantisi oluyor diye biliyorum. Satıcıya sorarak nereden getirildiğini öğrenebilir, cevaba göre de satın alabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı