37.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Onları nasıl yükseltebilirim daha once laptop kullanmadım.



Peki siz olsanız hangisini secerdiniz.
Valla çok zor bir karar hocam. Ben de şahsen 1-2 ay önce Ryzen 5 7640HS - RTX 4060 ikilisine sahip HP Victus cihazını satın aldım. Ben bunu satın alırken fazla bir alternatifim yoktu. Muadil fiyatlarda sadece Asus TUF vardı bir de Victus vardı. Acer, Tulpar vs. bu fiyatlarda değillerdi. Ben 30 bin liraya satın almıştım Tulpar, Acer vs. 35+bin TL fiyatlarındaydı o yüzden karar vermekte çok zorlanmamıştım.

Sizin alternatifiniz fazla olduğu için pek karar veremedim. Fakat sanırım ben olsam Tulpar modelini alırdım. i5 13500HX çok güçlü bir işlemci. Sadece aldıktan sonra macun değişimi yapmanız gerekiyor. Tulpar, bu serilerde soğutma işini başarılı yapmış fakat bu seferde kullandıkları macun çok dandik. Daha doğrusu dandik değil güzel bir macun fakat laptoplara uygun bir macun olmadığından dolayı pump out sorunu oluşuyor. Macun değiştirdikten sonra mis gibi cihaz.
 
Vallahi çok zor bir karar hocam. Ben de şahsen 1-2 ay önce Ryzen 5 7640HS - RTX 4060 ikilisine sahip HP Victus cihazını satın aldım. Ben bunu satın alırken fazla bir alternatifim yoktu. Muadil fiyatlarda sadece ASUS TUF vardı bir de Victus vardı. Acer, Tulpar vs. bu fiyatlarda değillerdi. Ben 30 bin liraya satın almıştım Tulpar, Acer vs. 35+bin TL fiyatlarındaydı o yüzden karar vermekte çok zorlanmamıştım.

Sizin alternatifiniz fazla olduğu için pek karar veremedim. Fakat sanırım ben olsam Tulpar modelini alırdım. i5 13500HX çok güçlü bir işlemci. Sadece aldıktan sonra macun değişimi yapmanız gerekiyor. Tulpar, bu serilerde soğutma işini başarılı yapmış fakat bu sefer de kullandıkları macun çok dandik. Daha doğrusu dandik değil güzel bir macun fakat laptoplara uygun bir macun olmadığından dolayı pump out sorunu oluşuyor. Macun değiştirdikten sonra mis gibi cihaz.

MX-4 kullanılıyor Monster bu laptoplarda ve MX-4 laptoplar için uygun bir macun değil. Macun haricinde çok güzel cihaz.
 
MX-4 kullanılıyor Monster bu laptoplarda ve MX-4 laptoplar için uygun bir macun değil. Macun haricinde çok güzel cihaz.
Ekstra olarak belirteyim aldığınızda illa macun değiştirmeniz gerekiyor diye bir kaide yok. Önce bir alın kullanın sıcaklıklarda problem yoksa kullanabilirsiniz. Çünkü bazen pump out sorunu baş göstermeyebiliyor. Biraz şans işi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı