37.000 TL'ye monitör dahil PC toplama

Bütçe
35000-40000
Dostum önerdiğim sistem 34.600. 8k da monitör 42k oluyor. Eğer bütçem yetmez dersen monitörden kısalım.
Monitör olarak bunu alırsan, kasa monitör dahil 39k civarı ediyor. Darboğaz olmaz. Bütçen yeter mi?
yani simdi soyle taksit oldugu icin 12 ayda ustune para koyuyolar ya ben oyle hesapladim eger attigin sitelerde vade farksız 12 ay pesin fiyatına taksit oluyorsa olur yani 40kyı kasitgim oydu kusura bakma birazcık yanlis anlatmis olabilirim

yani simdi soyle taksit oldugu icin 12 ayda ustune para koyuyolar ya ben oyle hesapladim eger attigin sitelerde vade farksız 12 ay pesin fiyatına taksit oluyorsa olur yani 40kyı kasitgim oydu kusura bakma birazcık yanlis anlatmis olabilirim
Monitör stokta yokmuş bu arada. Yarın öğlen ara sor. Teker teker istersen.

Peki hocam ayın 20sine kadar vakitim var. İyi geceler yarın gorusmek uzere

Hocam bir benim onerdigime bakar mısınız 30k civari yapiyor sorun yoksa sipariş edeceğim ekran kartını 16 GB yukselttim bir de islemci Ryzen 7 5700X 30kya daha iyisi yoksa birazdan sipariş edeceğim

@kino abi senden bakabilir misin bir kere alıyorum onda da sorunsuz en iyisini almak istiyorum

Son düzenleme:
@sormaksizin adam sana mesaj mesaj anlatmış ne alman gerektiğini hala "benim önerdiğime bakar mısın" diyorsun. Kendine sistem önereceksen kendi bildiğini al, beni de boşuna etiketleme konuna.

Kusura bakma abi ben o sistemi alamayacagimi butceyi asitgini kredi kartlarının taksitiyle 40k monitor dahil 36 k oldugunu aciklayip onu alamayacagimi soylemistim. Yine de ozur dilerim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı