37 bin TL'ye R5 5600X ve 4070 sistem alınır mı?

ewnesea

Decapat
Daha fazla  
Gaming gen sitesinden şu özelliklere sahip bir hazır sistem almayı düşünüyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X MPK 4.6GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm.

Anakart: ASUS Prime A520M-K 4600MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 mATX.

Ekran kartı: Galax GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12 GB GDDR6X 192 bit DLSS 3

RAM: XPG Gammix D35 8 GB 3200MHz CL16 DDR4 2X.

SSD: Adata Legend 850 1TB Lite PCI-e gen4 NVMe okuma 5000 – yazma 3200 M.2 SSD.

Kasa: Enermax starryfort SF21 Rainbow temperli cam mesh USB 3.2 mATX siyah cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming kasa.

Bu şekilde özelleştirdiğimde 34K civarına geliyor. Üstüne kalan parayla işlemci soğutucu almayı düsünüyorum. İşlemci sogutucu öneriniz ya da sistem hakkında öneriniz olursa belirtirseniz sevinirim.

Monitör 1440p ise alınır aksi takdirde biraz darboğaz yaşarsınız.
Monitorüm 1080p çok sorun yaratır mı

İşlemci X olarak değiştrmeyin 1100 TL farka değmiyor. Tek farkı Turbo'da 5600 4.4GHz iken X olan 4.6 GHz'ye çıkıyor.
Pek bir fark yaratmıyor mu?

Monitörüm 1080p çok sorun yaratır mı?

Sorun olmaz. Darboğaz olan oyunlarda NVIDIA kontrol panelinde DLDSR ile 2K ya yükseltebilirsin görüntü güzel oluyor.

Monitörüm 1080p çok sorun yaratır mı?

Pek bir fark yaratmıyor mu?

300-400 TL fark olması gerek aksi takdirde değmez. 3-4 FPS maksimum fark yapar. Aynı işlemciler zaten X olan overclock yapılmış gibi düşün. Farkı izleyip gör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun olmaz. Darboğaz olan oyunlarda NVIDIA kontrol panelinde DLDSR ile 2K ya yükseltebilirsin görüntü güzel oluyor.

300-400 TL fark olması gerek aksi takdirde değmez. 3-4 FPS maksimum fark yapar. Aynı işlemciler zaten X olan overclock yapılmış gibi düşün. Farkı izleyip gör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Anladım sağolun

Diger birleşenler iyimidr sizce ayrıca 3-4 ay sonra soğutucu almayı düşünüyorum o süre içinde sorun yaşar mıyım

32.738 TL

Daha iyi kasa, M.2, anakart ve güç kaynağı. İşlemci için stok fan geliyor yanında. Hazır sistemde tray gözüküyor fan gelir mi bilmiyorum.

32.738 TL

Daha iyi kasa, M.2, anakart ve güç kaynağı. İşlemci için stok fan geliyor yanında. Hazır sistemde tray gözüküyor fan gelir mi bilmiyorum.
hazır sistem önerseniz daha güzel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı