37 günlük ban sonrası CS:GO oynanır mı?

2016 şubat ayında başladım, 2018 Aralık ayında bıraktım ve 1.5 ay önce dayanamayıp tekrar başladım fakat 4 gün oynayabildim. Takımda 3-4 kişiyi vurunca Overwatch düşüp oyunbozanlıktan 37 gün ban yedim. Bir daha bu saçma sistemi olan oyunu oynamama yemini ettim ama bugün ban kalkacak. Şu an saatlerce oynayasım var. Dayanamıyorum, yardım.
Oynanır banı haketmişsin sonuçta

Oynanır tabi. Biliyorum zor ama beraber oynayabileceğin takım arkadaşları bulman lazım. Solo girdiğinde takıma gelen troller vs. oyundan soğutuyor tabi ve öyle olduğunda insanın oynayası kalmıyor.

2016 şubat ayında başladım, 2018 Aralık ayında bıraktım ve 1.5 ay önce dayanamayıp tekrar başladım fakat 4 gün oynayabildim. Takımda 3-4 kişiyi vurunca Overwatch düşüp oyunbozanlıktan 37 gün ban yedim. Bir daha bu saçma sistemi olan oyunu oynamama yemini ettim ama bugün ban kalkacak. Şu an saatlerce oynayasım var. Dayanamıyorum, yardım.
Sen kendi takımındakileri bilerek vuruyorsun, sonra da saçma sistem diyorsun. Toksikliğe devam edeceksen hiç oynama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı